Oplati sa kupit Manli geforce rady 5500,5600,5700? Kedysi boli manli mizerne karty s mizernymi chladicmi a este mizernejsimi pamatami. Neviem ci uz kvalitu vyrobkov zvysili.
Printable View
Oplati sa kupit Manli geforce rady 5500,5600,5700? Kedysi boli manli mizerne karty s mizernymi chladicmi a este mizernejsimi pamatami. Neviem ci uz kvalitu vyrobkov zvysili.
he, he....
To bolo vtipne ale tvojmu jazyku som celkom nerozumel. Myslim ze som pochopil, ale mohol by si to upresnit. :wink:
No zkus Manli FX 5700, ostatní dvě karty jsou výkonově hrozné. Myslím že by to mělo jet normálně :-)
Ma manli nieco take ako verzie ultra, alebo XT, alebo len tieto normalne, ich stranka za moc nestoji, v obchodoch maju viac typov ako vyrobca na stranke. A este otazka, myslim ze som niekde videl manli karty s hynix, alebo samsung pamatami, co asi zle nebolo(ja som mal elixir :? ), este stale davaju aspon taketo pamate? Ci sa s tym stretol aj niekto iny.
Ako vlastnik karty Manli ti mozem povedat len jedno. Pozri si radsej cennik inej firmy.
A tak na Inno 3D? Ja som chcel manli len pre to ze je to lacne, a chcem viac vykonu za menej penazi. V testoch FX5700 od manli nedopadli zle :?
Alebo akeho vyrobcu by som si mal vybrat? Modely FX5200Ultra, alebo 5600 ci 5700? Na obycajne hranie, nie na doom3. Staci aby mi na to siel NFS underground na full detailoch.
tak to bych ti radeji doporucil gf4ti
Manli nikdy. Ked je super cena tak ano. Ale novu kartu nikdy.
V testoch mozno obstat moze ale otazna je skor kvalita prevednia celej karty a veci ktore s vykonom nesuvisia: chladenie a zivotnost.
EDIT: no a s tym suvisi aj moznost pretaktovania. Za prve - ked to je teple, tak to az tak dobre nepojde a za druhe - zle pamati az tak dobre pretaktovat nepojdu...
Mnoo spoluziak je velmi velky zastanca ManLi tak si teda v Ageme kupil: ManLi FX5700 128MB a dostal to v krabici kde bol manual na ATI karty, karta bola podtaktovana a take srandy takze ManLi je ManLi :roll: , ale to moze byt kus od kusu...
Rozhodne bych si uz Manli kartu nekoupil ani za nic jsou to fakt shity!Davaj tam slaby pameti, ktery nedou moc taktit a vybaveni a dalsi veci jako podora stoji za h.... :?
moje skusenosti s touto znackou su znacne zmiesane.
na starom compe som na GeForce 2 Ti, ze bola od manli som zistil az neskor. Na ubohom P2 300mhz isla perfektne! nebol problem hrat po sieti CS :eek:
do noveho stroja som dostal gf5200 128mb/64bit tiez od manli a asi po 2 tyzdnoch odisla do kremikoveho neba. proste a jednoducho chcipla :-(
teraz mam gf5200 128mb/128bit hynix a v pohode ide z povodnych 250@400 na 270@470. jadro sice v taktovani sklamalo ale pamete si myslim ze su na tom relativne dobre :-)
btw: gf5200 a 5500 stoja v dnesnej /a asi aj minulej/ dobe za ho*no!
mal som chvilku FX5900XT od ManLi (teraz ju ma charon) a ide perfektne taktovat a ma celkom slusny chladic takze nieviem... ale stare GF2GTS apod. su fakt odflaknute... :roll:
Kus od kusu. Npr: 20% kuskov naprd Manli....MSI 4%... hovorim o grafikach. :wink: