ICQ 2003b Pro - online/offline status
Já i kámoš používáme ICQ 2003b Pro. Já jeho status (online/offline) vidím správně. Jiní uživatelé můj status také vidí správně (i Ti, kteří používají ICQ2Go), ale tento konkrétní kámoš mě vidí, jako že jsem pořád offline - dokonce i když kecáme, tak vidí v okně "Sekce zpráv" můj režim jako offline.
Proč to tak je a co s tím?
Re: ICQ 2003b Pro - online/offline status
Nevíte jestli je možný abych měl zobrazen status offline a přitom byl online. Je to z důvodu že někteří uživatelé nemohou pochopit když chci být nerušen, že to myslím vážně, takhle alespoň bych měl klid a mohl pokračovat s psaním. Díky, používám ICQ 6 čekou verzi.
Není důvod aby ses ty přizpůsoboval jim, poprvé toho člověka varuj a pokud to není schopnej pochopit, tak => ignore list.
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
Není důvod aby ses ty přizpůsoboval jim, poprvé toho člověka varuj a pokud to není schopnej pochopit, tak => ignore list.
Aha, tak děkuji za radu, tohle si asi dovolit nemohu. Tohle by mi asi neprošlo.
Staci nastavit invisible a uzivatelov, ktorych nechces aby Ta videli nedavaj do visible listu, ale do invisible all alebo nieco take pouziva icq.
On je mám ten pocit problém v tom, že i když je člověk pro někoho v icq invisible, tak mu ty zprávy dojdou, což asi neřeší to rušení příchozími zprávami.
Jinak jak psal AjsTi. Existuje na to invisible list.
Citace:
Původně odeslal
Hanz
hmm, tak to je blby, že máte s tímto problémem taky zkušenosti, ale nikdo neví jak na to. Jo, reinstall ICQ nepomohl.
Mel jsem tenhle problem s kamaradkou,se kterou si pisu uz buhvijak dlouho (leta). At ten, ktery stale vidi "druheho offline" zasle znovu "authorization request" tomu, u koho se mu nezobrazuje spravne status. Me to pomohlo...
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Mel jsem tenhle problem s kamaradkou,se kterou si pisu uz buhvijak dlouho (leta). At ten, ktery stale vidi "druheho offline" zasle znovu "authorization request" tomu, u koho se mu nezobrazuje spravne status. Me to pomohlo...
Presne tak, stalo se mi to v posledni dobe s Mirandou x-krat. Bud zadost o autorizaci, nebo del a nove pridani. Zatim fungovalo vzdy :-)
Jen ještě dodám, že to nebyla záležitost pouze Mirandy, blblo to i na ICQ2GO, Meebo a dalších... Prostě občas serverům ICQ zřejmě "rupne v makovici" :-)