-
Prosim o radu....
Moj brat ma Durona 700 na MB Matsonic 8127C a velmi mu mrzol comp . Rozhodol sa pre formatovanie. Ked som mu nainstaloval Win98 , zamrzol po instalacii ked nasiel novy hardware .......... instaloval monitor.
Vsetky komponenty ( od pamäti až po procak) z pocitaca som preskusal na mojom a vsetky funguju v pohode. Mohla mu odist MB ???
Ale ked spustim jeho comp znova zamrzne pri novom hardware. Co robit ??
Vdaka za kazdu radu
Ja mam Durona 1,3 G na MB Matsonic 7128 C+ a nemam take problemy
-
ma tam nejaky pridavny PCI karty?? muze to byt konfliktem IRQ,
taky se mi pokazdy seknul comp, kdyz sem mel modem ve 4.slotu a zvukovku v 5. Kdyz sem to ale dal naopak tak to jelo v poho
-
ma tam sietovku ,ale skusal som to spustit bez toho .Jednoducho som to vybral a nic.............. neviem kudy kam
-
A este mi vypisuje ked casto resetnem : Chyba ochrany windows.
No nezda sa mi ze mam nieco inac nastavene. Moja doska je sice novsia ako bratova ale su skoro rovnake ........
-
ta deska je totiz na 2 veci...ver mi, mam osobni bohate zkusenosti, nebyla vyjimka, ze sem istaloval widle 9x za vikend ;D
-
Moze to byt samotna doska....skusil si vymenit zdroj..?
-
ram otestuj cez goldmemory aby si mal istotu na 100%
a potom uz len mb asi vadne pokial vsetko ostane tvrdis je o.k.
-
vymenil som dosku.dal som do jeho compu moju dosku a vsetko bavilo v pohode. Dosky su skoro rovnake ,co moze byt na doske vadne ???
-
Skus ten zdroj...aj tie pamete.
-
To som uz urobil a vobec nepomohlo , je to podla mna urcite MB , ale nevidim na nej nic,žiadna spalenina, proste nic.
Brat vravel že pri compe nasiel jumper no nevidim odkial by mohol byt ,lebo aj podla manualu su tam vsetky.
-
Je na oboch doskach rovnaky BIOS?
-
Nie biosy su rozne.
Moja MB Matsonic 8127 C+ (266 Hz), jeho Matsonic 8127 C (200 Hz)
Ak flashnem bios neprepali mi ho cely ani na mojej doske.
Na jeho doske mi to zamrzne a nena cita mi vobec win 98 , a uz ani z diskety nic nechce nacitat. Doteraz to aspon cez disketu islo, a windows isiel iba v nudzovom režime. Teraz uz nic.
-
po zapnuti pocitaca nacitava procak,pamet ,a disky.
prejde na druhu obrazovku kde dole v lavom rohu vypisuje:
Verifing DMI Data.......... , ale na jeho doske uz toto nevypise .......zamrzne
-
-
Nie bios je v poriadku.
Napadlo ma ci to nieje v radicoch , no ked tam pozriem nevidno nic prepalene,alebo uvolnene.Uz si neviem rady..................