Zdravím,
mám v plánu si v nejbližší době pořídit nějakou inkoustovou tiskárnu. Zkrátím to, jediné co potřebuji je rychlejší tisk (tisknout budu pouze text), bezproblémový chod a hlavně minimální náklady na údržbu. Prosím poraďte.
Diky moc
Printable View
Zdravím,
mám v plánu si v nejbližší době pořídit nějakou inkoustovou tiskárnu. Zkrátím to, jediné co potřebuji je rychlejší tisk (tisknout budu pouze text), bezproblémový chod a hlavně minimální náklady na údržbu. Prosím poraďte.
Diky moc
Jde mi hlavně o tisk semestrálních prací tzn. pár desítek stránek plných textu + nějaké menší obrázky a grafy.
jedine canon alebo hp, kolko penazi mas?
ci by sa ti neoplatilo kupit pouzivanu laserovku.
To je jasne ked chces tlacit len text(c/b) chces rychlost a minimalne naklady kup laser.Ja som urobil to iste a tlac sa neda s atramentom porovnat.(aspon s canon BJC 250 co som mal predtym :-) )
JJ jestli staci C/B tak je nejlepsi laserovka z bazace da se sehnat 2-3 tis a je to v pohode
Nektery sice nevypadaj prilis vabne z venka ale tisknou dobre ;D
Díky moc za rady, nad laserem sem taky přemýšlel, ale už sem si vybral: Cannon BJC-2100 a to jen z toho důvodu, že kámoš má doma 2l náplní. Takže provoz za pusu. Problém spíš je tenhle old school někde sehnat. Kdyby ste se náhodou někdo snad chtěl této věci zbavit, tak se mi ozvěte.
Zatím a ještě jednou díky