KARNEVAL pro dvě PC přes WLAN
Takže dostanu dvě neveřejný ip a a modem ...
jak na to ?
... natáhnu UTP do tohodle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28430 a mám po starostech ?
.... nebo mi stačí tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27804
... nebo to takhle vůbec nejde a musím to udělat jinak.
Prosím neodkazujte mě na www.karneval.nazory.cz díky
Re: KARNEVAL pro dvě PC přes WLAN
proc bychom te tam nemeli odkazovat ? rekli ti ze uz se to tam resilo a ze si to mas najit, stejne jako ti to tu reknu ja?
Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
proc bychom te tam nemeli odkazovat ?
páč se tam o tom vůbec nepíše,neboj pročetl jsem tam celou sekci internet, všech pět stránek a nikde se tam o WLAN sdílení nemluvilo, ale o lan ano, ale to mě jaksi nezajímá...
Citace:
rekli ti ze uz se to tam resilo a ze si to mas najit
ne , nepsal jsem tam žádný thread , jen tady
Citace:
stejne jako ti to tu reknu ja?
no snad někdo pordí něco rozumnějšího
edit
Compcrasher : thx , on by to vlastně ten wlan hub blbě sdíel bez toho routeru
ještě bych se chtěl zeptat , jak je to s těma dvouma neveejnýma ipečkama - tu jednu bude mít tuším ten router a ten přidělí těm pc nějaký vnitřní (192.168.1.x) a kam se poděje ta druhá ? šlo by , že by ty 2 kompy na WLANU měli každej jinou ip ( ty neveřejné co nabízí Karneval)
Citace:
Původně odeslal eraser
Compcrasher : thx , on by to vlastně ten wlan hub blbě sdíel bez toho routeru
ještě bych se chtěl zeptat , jak je to s těma dvouma neveejnýma ipečkama - tu jednu bude mít tuším ten router a ten přidělí těm pc nějaký vnitřní (192.168.1.x) a kam se poděje ta druhá ? šlo by , že by ty 2 kompy na WLANU měli každej jinou ip ( ty neveřejné co nabízí Karneval)
Tak. Jednu das routeru a za nim uz das tem pc nejake adresy z neverejneho rozsahu. Nebo tu druhou adresu muzes dat nejakemu pocitaci. A pomoci toho routeru se nebude prekladat, ale jen routovat. Ale jednodussi pro tebe asi bude pridelit jen adresu routeru a zbytek prekladat.