ahoj lidi chtel jsem se zeptat jestli mi v pohode poslape P4 2,8 Prescott na desce DFI PS83-BL,S478,intel 865PE/ICH 5.Ja delam na compu jenom muziku takze tomu moc nerozumim a muj celeron 2.0 to nestiha. ??? diky BODY.
Printable View
ahoj lidi chtel jsem se zeptat jestli mi v pohode poslape P4 2,8 Prescott na desce DFI PS83-BL,S478,intel 865PE/ICH 5.Ja delam na compu jenom muziku takze tomu moc nerozumim a muj celeron 2.0 to nestiha. ??? diky BODY.
http://www.dfi.com.tw/Product/produc...B=1493&SITE=US :roll:Citace:
Původně odeslal Bodnarpavol
diky za radu :lol:
Zdravim mna zase zaujima nejaky softik na to aby mi ukazovalo teplotu CPU,chipsetu pripadne otacky ventilatora [v BIOSe ma to nezaujima-nemam cas stale chodit do BIOSu [to je pre blbeckov ktory by radi napisali nieco podobne]] Takze nieco pon WIN Matherboard Monitor 5 mam a meria to hluposti,takze nieco ine a lepsie-novsie :) dik
K tvojej doske by si take nieco mal mat. Vola sa to ABITEQCitace:
Původně odeslal Mr_ORO
Dik pozrem :D
Je to tam ale myslel som skor nieco take ako MBM 5, zobrazovalo mi to teplotu priamo vedla hodiniek a bolo to lepsie :(
MBM na tvojej doske nemera hluposti len si to musis trosicku nastavit .. :roll:
chyba je na 99% mezi zidli a klavesniciCitace:
Původně odeslal Mr_ORO
a kdyz chces takovej soft tak si ho kurnik najdi... tady na foru se jich probiralo nekolik a google je taky na jednoduchej dotaz najde.
a pokud nejses schopnej si to najit sam tak pro tebe plati muj predchozi prispevek ...
jinak tady uz neni nic k reseni ... LOCK