Hledal jsem leč nenašel, řešil tady někdo problém uledně bočního plechu u big toweru? Mám totiž kompletně předělaný AT case na ATX jen mě štve ten plech. Je ve tvaru "účka" což je na ****. Nevím jak to rozumně rozřezat. Poraďte prosím.
Thanx
Printable View
Hledal jsem leč nenašel, řešil tady někdo problém uledně bočního plechu u big toweru? Mám totiž kompletně předělaný AT case na ATX jen mě štve ten plech. Je ve tvaru "účka" což je na ****. Nevím jak to rozumně rozřezat. Poraďte prosím.
Thanx
A co to uriznout tak aby si oddelaval jenom tu stranu jak sou komponenty, tj uriznout to na 2 dily. Budes mit normalni bocnici tvaru " l " a zbytek bude jakoby "L" obraceny na hlavu, bude ot pak lip drzet. a i lip vypadat.
njn nad tím už jsem taky přemýšlel jenže jak mi tam ten plech ze strany od komponentů bude držet. Vepředu je sice pod plastem a vzadu je na 3 šrouby ale nevím nevím co to bude dělat je to celkem velká plocha. I když je tam plexi které to trošku zpevnilo ale i tak :?
Ja jsem to na Bigtoweru Eurocase vyresil tak, ze jsem bocnici rovne upajcnul jen asi 5 cm od ohybu. Drzela naprosto bez problemu, ovsem ten EC mel k sobe dole i stabilizacni umely "nozicky", takze se o ne bocnice mohla v klidu oprit a drzela pak i na jednom sroubu. Ukazal bych ti fotky, ale uz je nemam :(
Kazdopadne je blbost to rezat primo v ohybu, jedine kousek pod nim a pripadne dovrtat dirky pro srouby. Nebal bych se, ze to nebude drzet, kdyz se to udela fortelne.
No jo pravda nožky tam mám taky ale přece jen s tím plexi to docela dost váží.
Citace:
Původně odeslal Vitus
JO tak sme to myslel, zapomel sem to napsat. A vpoho ti to udrzi sroubky
Ta bocnice pokud ji uriznes tak bude drzet kdysi davno sem to tak udelal a to sem tam mel i sklo ze skla....
Vice tady> http://www.overclocking.cz/readers/k..._master_1.html
musis si to tam najit.
a tady je zas moje reseni :wink:
tady je videt spoj : http://budha.wz.cz/obr/casepredmodem86.jpg , ta kovova vzpera je tam pridana proto, aby zabranila prohybani stredu bocnice dovnitr.
a tady http://budha.wz.cz/obr/barva4_86.jpg je videt jak je bocnice odriznuta a zalemovana slabou buzirkou rozrizlou podel (ehm, starej neaktualni obrazek, udelam novy).
Resim ted stejnej problem. Ma tady jeste nekdo jiny reseni (nejlip i s fotkama)? Zatim vypada nejlip uriznout to a la Buddha (predpokldam, ze to mas rizli jen na jedny strane)
este me napada k modu ala budha :D ze by sis tam moh do ty vzpery ( ta tyc na prvni fotce ) udelat drazky (tak 3) a na bocnici namontovat (3) pravouhly zeleza... prodavaj to treba v obi... je to neco jako pant kterej se neotaci... rozumis ne? Pak uz bys z toho mel vlastne normalni ATX bocnici a ta by tam drzela fest...
2Daso: jo samozrejme je to rezany jen na jedny strane
2All: vzadu to nejni videt, ale je tam takova pojistka (neco jako takovej perovaci kolicek do dirky na sroubek) , ze ta bocnice nemuze snadno vypadnout, takze ani na ni nepouzivam sroubky (ono se taky dost casto leze dovnitr, takze by byly jen na obtiz)