nevite nekdo jak lehce odstranit heslo v zabalenym souboru rarem???Stahnul jsem ruzny progamky ale ty jsou strasne pomaly.Treba jen 6 hesel/s .Neni neco jednorazovyho so proste to heslo odstrani a nemusim ho zdlouhave hledat??
Printable View
nevite nekdo jak lehce odstranit heslo v zabalenym souboru rarem???Stahnul jsem ruzny progamky ale ty jsou strasne pomaly.Treba jen 6 hesel/s .Neni neco jednorazovyho so proste to heslo odstrani a nemusim ho zdlouhave hledat??
to by byla hodne mizerna enkryptace, kdyby to slo ;D
Mrkni se na DF qr.cz, tam najdeš vše potřebné. Třeba advanced archive password recovery :roll: :DCitace:
Původně odeslal Fleak
jo jo tam jsem se koukal a ten program taky mam.Jen me prekvapuje ze to u tech raru jde tak pomalu kdyz jsem potreboval heslo do *.zip tak to stihalo stráááášně moc hesel za sekundu kdezto u tohodle raru to je neskutecne pomalyCitace:
Původně odeslal Spec
Ja vzdycky rikal, ze rar je lepsi. A ted mam dalsi duvod :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
Brute-force metodou nemas sancu - a to ani na RAR ani na ZIP, ked je tam dostatocne dlhe heslo. Jedina sanca je dobry slovnik, alebo v pripade ZIPu plain-text attack (v zasifrovanom ZIPe musi byt viac suborov a aspon jeden z nich treba mat aj nezasifrovany).
MírněOT: A od koho máš ten soubor, pokud toho člověka znáš, tak by "snad" urcite sla pouzit nejaka "socialni" metoda. Sorry mozna si nekdo myslim, ze je to svinstvo, ale je to nejrychlejsi a nejspolehlivejsi :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow
ten soubor je z internetu a radsi to nebudu nejak upresnovat.Citace:
Původně odeslal Dominator
no zkusim to pomoci toho slovniku
len ci ten slovnik bude obsahovat hesla na sposob - fedj8s9n1rtt ? ;D :roll:
slovniky su dobre jedine na hesla typu - janko, alebo marienka (aj to je otazne ci obsahuju zdrobneniny :wink: )
nestracaj s tym cas.....
Zalezi od toho, odkial to je. Napriklad ked som stiahol nejaky subor z Creative na opravu obsahu EEPROM na kartach AWE-64, tak to bol zaheslovany ZIP. Pustil som na to slovnik a prakticky okamzite to bolo ;D Naopak hotfixy z Microsoftu (ked bol este volne pristupny FTP server hotfix.microsoft.com) maju nahodne generovane hesla (tusim 10 znakove) - tam to ide jedine plain-text metodou (ale tiez celkom dobre ;D )
Ak to stiahol z netu tak tam skor bude nieco typu "www.adresakdeto stiahol.com".Citace:
Původně odeslal OndreJ
Inac WinRAR3 dost vylepsil heslovanie archivou. Bruteforcom mas mozno sancu do 3znakov, tam to este "netrva" tak dlho (mozno sa dozijes), pri dlhsich to nema ani vyznam skusat pokial nevies aspon cast.