-
Dual layer mechaniky
Delší dobu jsem oblast HW nesledoval (a nechce se mi procházet kvanta různých recenzí), proto by mě zajímalo: má smysl ještě kupovat jednovrstvé DVD vypalovačky nebo le lepší jít rovnou do dvouvrstvých? Uvažuji buď o nějaké superlevné jednovrstvé nebo o LITE-ON 832S.
-
ja uvazuji nad LG4120B, vypada vice nezli dobre + RAM /ale jeste 1-3 mesice pockam/
-
no ja pred nedavnem vymenil LiteOn 851 za LiteOn 832S a jsem s ni spokojen vic nez dost. (upgrade byl zadarmo, tak proc to nevzit). Vypaluje na vsechny media i na ty, se kteryma mela 851 problemy. Takze muzu LiteOn 832S jen doporucit.
-
OK dneska jsem přečetl pár zkušeností uživatelů a vezmu tu lite-on.
-
Ak robíš veľa záloh svojich DVD filmov, tak je DL vypalovačka dobrá vec...
Oveľa drahšie oproti SL vypalovačkám nie sú, tak prečo to nevyužiť, že ? :wink: Horšie je to s médiami - tam je cena pakne mastná... :?:
A aj tá rýchlosť vypaľovania do dvoch vrstiev je trochu nízka...
Povedal by som, že DL vypalovanie je teraz ako príjemný bonus, až sa upravia ceny médii a zvýši rýchlosť pálenia, tak bude dôvod na zmenu súčasnej DVD vypalovačky na DL... Ale kto nemá žiadnu DVD páličku, tak pre neho to môže byť nadmieru zaujímavé...
-
je tu thread jakou mechaniku koupit. co ten dotaz hodit tam? pripadne si tam trosku pocist? navic tu je i informacni thread ohledne samotnych mechanik s plusy a minusy...