Poslední doubou celkem často mi naskakuje hláška havarijní ukončení apliakce , kvůli malýmu bufferu ( jestli tomu dobře rozumím) a že si ho mám zvětšit nevíte někdo co s tím , přitom ten program kerio nepadne - ale ty hlášky mě štvou
Printable View
Poslední doubou celkem často mi naskakuje hláška havarijní ukončení apliakce , kvůli malýmu bufferu ( jestli tomu dobře rozumím) a že si ho mám zvětšit nevíte někdo co s tím , přitom ten program kerio nepadne - ale ty hlášky mě štvou
Neinstaloval si si cirou nahodou sp2 pre xp? Kerio personal fw je jednym z nie celkom spravne fungujucim softom v zozname uvedenom na cdr.cz
Skus popozerat fora na kerie, mozno tam najdes odpoved.
no popravdě se stáhla aktualizace : ,,balíček aktualizace systemu XP(SP2)" - hold na mrkvosoftu zase něco objevili - díky za typ jdu na ty fora
edit
tím to asi nebude na cdr mluví o verzy 4. xx a já mám 2.1.x
Kerio 2.1.5 mi dělá to samé už dlouho (XP SP1) - pokud aplikace posílá pakety přes 16KB (typicky kopírování Salamandrem). Kdysi jsem někde na webu náhodou zahlédnul, že se to řeší nějakým parametem v registrech (asi u Keria), ale bohužel se mi ten článek už nepovedlo znova najít.
hm přesně si to vystihl, stane se to při kopírování po síti přes tatal commander
Zkusil jsem znova Google a teď jsem to kupodivu našel bez problémů:
http://blarp.com/faq/faqmanager.cgi?...p&toc=kerio#q3
nebo
http://forums.spywareinfo.com/index....=0&#entry52891
Tzn. zvětšit prarametr HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\fwdrv\MaxBu fferSize z 4000(hex) tak na 10000(hex), restartovat a vyzkoušet - což zrovna teď nemůžu, ale vypadá to rozumně - mohlo by to fungovat.
Nevite, proc Kerio 4.0.16 vzdycky spadne, kdyz pustim od sebe vzdalenou plochu na jiny pocitac prihlasim se a tam odtud pustim vzdalenou plochu zase na svuj...ani se nedostanu k prihlaseni a kerio sleti. Vim, ze je to nesmysl tohle delat, jedine, co jsem tim chtel, bylo povolit v keriu u sebe pripojovani z jinych pocitacu.
Vzdyt to mas remote proti remote. To se ani nedivim ze to sleti. Me to okamzite prepne
No ale i tak je to bug. Ja sem se nechtel prihlasit zpetne k sobe, to by spadli snad i widle i ten server ;D ;D ;D jenom sem chtel, aby naskocilo okynko keria, ve kterym to povolim. No tak sem musel sednout k jinemu kompu a napojit se k sobe. Takovy primitivni zpusob...chodit k jinemu kompu ;D
Citace:
Původně odeslal Erda
Tak jen pro uzavření a pro ty kdo ještě jedou na Keriu 2.x - po tý úpravě v registrech mi ty hlášky fakt zmizely.Citace:
Původně odeslal davpav
A neni lepší, než furt lpět na jedné verzi, přejít na jiný produkt, když se vám novější verze od tohoto nelíbí? Vždyť těch firewallů je mraky.
Nie je.Citace:
Původně odeslal howard
Co spravis lahsie :arrow: Zmenis jeden kluc v registri, alebo odinstalujes KFW, najdes nejaku alternativu, nainstalujes, nakonfigurujes a naucis sa s nou robit ???