http://support.microsoft.com/default...t=windowsxpsp2
Printable View
lol, takze polovina s polovinou programu bych mel problemy kdybych je nainstaloval a to se vyplati!Citace:
Původně odeslal Spajdr
To si piš, no většina těch her co tam je, tak tam je vidět že ty hry nejsou vůbec patchnuté, takže je možné že to s patchem půjde ok.Citace:
Původně odeslal 3G@L
ako ja mam sp2 od prveho dna co vysiel final a nepozoroval som zatial ziadny problem (nahodene ako balicek na sp1 eng wxp pro)
No podle toho seznamu to vypadá, že WXP SP2 bude hodně bezpečný systém, protože na něm nepůjde "nic" spustit :)
No me tam hlavne zarazi veci jako Officy, .NET studio a hafo dalsich veci od M$ :lol:
Ale zase neni receno, ze nepojedou, ale jen ze se muzou chovat jinak.
No napríklad ten slávny nový firewall už doporučujú vypnúť, a inštalovať radšej iný samostatný, lebo že ten windofsácky je síce už celkom slušný na incoming traffic ale dokáže ho odstaviť hociktorá bežiaca aplikácia.Citace:
Původně odeslal Anduril
Používal som poslednú oficiálnu beta-verziu a ten FW bol fakt na dve veci... Ale problémy s kompatibilitou som nezaznamenal. Je fakt, že po otestovaní som ho vyhodil - nechodilo mi korektne Windows Update a nemohol som dostať do PC novšie bezpečnostné záplaty (nechodilo mi korektne to, čo Mrkvosoft vyzdvihuje ako hlavnú prednosť SP2 - teda Security Center...)
jj, já si radši ještě počkám až to bude víc programů podporovat
otazkou je kdy to nastane!? a kdy SP2 bude aspon na urovni SP1 co se tyce kompabilityCitace:
Původně odeslal sebad
Zatim si na SP2 nemuzu stezovat. Firewall jsem samozrejme vypnul - je tradicne MS dojebanej pro totalni lamy (zlaty Kerio). Ale jinak vsecko beha OK.
Já nemám problémů ... Tohle je dost zajímavý :-( - http://www.cdr.cz/a/diskuze/2388
A cakal si snad nieco ine ??? :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
No, popravdě vím, jak to funguje, takže jsem čekal, že to Mrkvosoft ví taky a něco s tím udělá ;D , no, evidentně jsem zpletl :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow