Co mi doporucite? Potrebuju stabilini system pri vysokym OC, a samozrejme musi bejt rychlej ;D Zatim jedu WXPSP1 v pohode, ale hodne lidi rejpe, ze W2k je lepsi ;D
Printable View
Co mi doporucite? Potrebuju stabilini system pri vysokym OC, a samozrejme musi bejt rychlej ;D Zatim jedu WXPSP1 v pohode, ale hodne lidi rejpe, ze W2k je lepsi ;D
ja pouzivam dlouho W2k.. pak sem si rek ze zkusim XP kdyz uz maji SP1. Nahodil sem je na druhej disk a asi tyden pouzival. Jelikoz na moji sestave (XP1700+,512MB RAM, R9000) byly o kapanek pomalejsi nez W2k (hlavne v profi OGL) a zadnou podstatnou vyhodu nemely tak sem se vratil k W2k SP3.. ale jinak myslim ze neni moc duvod prechazet ani tam ani tam..zatim
Asi je zkusim az mi ty XPcka spadnou, ale to se prece podle Microsoftu nemuze stat ;D
Ale muže ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Fila
No me padaly w2k jako jabka ze stromu. Vzdycky po nainstalovani sem taktnul komp na vyzkousenou hodnotu z w98 a bud ihned nebo po par dnech mi to hodilo modrou smrt a do woken sem se uz nikdy nedostal ani pres nouzovej rezim, a tak sem se vratil k w98SE a zatim nemam zadnej problem pri O/C dokonce sem vytahnul vyssi frekvence a taky vic bodu v 3d marku pri stejnejch frekvencich jako u w2k, taze ja je nedoporucuju-samozrejme, ze sem mel sp3
Huvi: Mno nic proti ale tohle muze napsat jen lama co ji zajimaji jen gamesky a nic vic ;D
NT systemy jsou mnohem peclivejsi v kontrole integrity proto dyz ti dela procak diky taktu chyby na W98 a nepadaji, kdezto na XP nebo W2k pada, tak mas proste nestabilni PC a mel bys jit s taktem dolu...
W9x systemy ovsem maji samy o sobe ke stabilite daleko, takze nepoznas kdy ti to kravne kvuli woknum a kdu kvuli HW ;D
Mam W2K + SP3 a som spokojny . WInXP + SP1 sa W2K ani zdaleka nevyrovna. A na W2K si hry zahram uplne v pohode
A co vykon W2k? Lepsi nebo horsi nez XP? Nejsem zadnej profi grafik, takze vykon v profi OpenGL pro me moc neznamena :( No stejne myslim ze za zkousku nic nedam, takze tam ty W2k stejne soupnu 8-)
no ja mel napriklad i o nco vyssi vykon v 3Dmarku pod W2k na stejnejch driverech, ale myslim ze 3Dmark neni smerodatnej.
souhlas, 3DM01 je vonicem, kazdymu dava na totoznejch sestavach jiny cisla a nekdy mi hodi i jeden den jiny cislo nez druhej ;D Chtelo by to komplexnejsi studii ;D Podivam se po nejakejch servrech v jakym systemu Benchmarkujou, ale tipuju ze W2kSP3 ;D