WIN XP - vypinani kompu, instalovani driveru, 2x trable,help
Já bych se z těch XP posral..
No začnu polopatě.. přeinstaloval jsem wokna, protože došlo k neopravitelný chybě, takže jsem nabootoval z diskety, smáznul winxp a program files a na čisto nainstaloval millenia a hned přes ně XPčka
DOTAZ 1: XPčka jdou nainstalovat jenom z jinejch woken?? To nejdou z dosu?? Musim instalovat nějaký wokna, když chci instalovat xpčka?
Pak jsem smazal milénia - nedával jsem inovaci ale novou instalaci XPček. No, nainstaloval jsem nějaký drivery programy a konfigoruval..
PROBLÉM 2: Když mi naskočí logovací obrazovka, není nikdy zapnutej NUM-LOCK, i když je nastaveno v biosu ZAPNUTO. Předtím když jsem měl xpčka, jsem to nějak vyřešil, ale nevím zda začaly zapínat numlock automaticky windowsy, protože jsem to já dělal při každém nastartováníé ručně, nebo jestli jsem to nastavil někde v ovládacích panelech? NEvim.
PROBLEM 3: xpčka se mi minule normálně v pohodě vypínaly, teďka se mi objeví ta zasraná obrazovka - nyní můžete PC bez obav vypnout!!! a konec, musím to vypínat ručně??? Co s tim předtim to fungovalo a teď nic. Samozřejmě že mám atx board, který to podporuje, deska je v pořádku a předtím mi to fungovalo. Dá se to nastavit, nebo co s tim?
A konečně problém 4: nejvetší buznoshit, zabít wokna!!! nemůžu zaboha nainstalovat ovladač na gamepad, i když mi předtím bez problémů chodil, zeptám se spíš jestli někdo nemá nějakej z týhle řady gamepadu od geniuse tak jestli by neporadil - mám GENIUSE GAMEPAD MAXFIRE G-08. a Prostě pokaždý když instaluju vovladače tak mi to nejdřív přehodí driver na klávesnici a pak to hledá nějakej soubor na instalační diskete ovladacu od gamepadu ghgame.sys, normálně ho ručně vyberu a nic. A prostě se to celý sere. V ovl. panelech v zalozce herni zarizeni ten gamepad nejde pridat i kdyz je na vyber, pokazdy to zacne prudit ze to nema ten soubor a furt to prehazuje mezi dvema ovladacema klavesnice- "Device that needs filtering" a "Vylepseba klavesnice AT 101, ci 102 klaves.". Proste nejaky divny.
VIM ZE JE TO DLOUHEJ TEXT, ALE PORADTE MI ASPON S TEMA PRVNIMA TREMA PROBLEMAMA... DIK
předem dík, Jey
Re: WIN XP - vypinani kompu, instalovani driveru, 2x trable,
Citace:
Původně odeslal Jey
DOTAZ 1: XPčka jdou nainstalovat jenom z jinejch woken?? To nejdou z dosu?? Musim instalovat nějaký wokna, když chci instalovat xpčka?
Xp idú samozrejme nainštalovať i z dosu (lepšie - z klasickej W98 štartovacej diskety), ale samozrejme musíš mať disk na fat32. Potom môžeš konvertovať na NTFS - podľa potreby. NO PROLEM! :lol:
Re: WIN XP - vypinani kompu, instalovani driveru, 2x trable,
Citace:
Původně odeslal Mercy
Citace:
Původně odeslal Jey
Xp idú samozrejme nainštalovať i z dosu (lepšie - z klasickej W98 štartovacej diskety), ale samozrejme musíš mať disk na fat32. Potom môžeš konvertovať na NTFS - podľa potreby. NO PROLEM! :lol:
no, fat32 samoyrejme mam. ale to ze dou nainstalovat primo z dosu, treba tak ze nabootoju pres systemovku z win98 do dosu a tam spustim instalaci se mi nezda. nebo mi poradte cim tu instalaci z dosu spustit, protoze cedecko bootovaci neni a kdyz spustim z dosu d:\setup.exe nebo tusim d:\i386\setup.exe, vyhodi mi to hlasku "This program cannot run in Dos mode". ??