Nektere soubory nejdou v XP smazat a pristup napr. k jejich vlastnostem trva 2-3 minuty. Pise to hlasku, ze soubor pouziva nekdo jiny, treba ihned po restartu a to se jedna o bezne soubory ! Co s tim ??
Printable View
Nektere soubory nejdou v XP smazat a pristup napr. k jejich vlastnostem trva 2-3 minuty. Pise to hlasku, ze soubor pouziva nekdo jiny, treba ihned po restartu a to se jedna o bezne soubory ! Co s tim ??
Tak jse ted zjistil, ze kdyz dam Vlastnosti toho nesmazatelneho souboru, tak XPcka behem tech 2-3 minut sezerou veskerou pamet (512 DDR) !! Je to celkem hrozne divne !
Tak jsem ho smazal :lol: :lol:
Ve Vlastnostech / Upřesnit u toho souboru a na HDD jsem zrusil Archivovat Indexovat . A smazal.
Dale jsem dostal radu, ze napr u avi ... se neda smazat pokud je na nejakem play listu napr. Windows Media, nebo DVD prehravac. takze analogi muze byt i u jinych souboru s tim, ze nesmazatelny soubor je nekde v nejake nabidce nejake aplikce.
Super info! :-D Lebo mne sa to samozrejme stáva tiež.
To s tymi playlistami je pravda ...nielen Media Player ale aj WinAMP ,Viplay ...
Ja to riesim tak ze sa uplne odlogujem.
Ked sa nalogujem - mozem zmazat vsetko.Pri "Log Offe" system pozatvara vsetky thready
to se mi parkrat stalo u dc ze jsem nedotahlou vec nemoh primo smazat ale nejni to problem :-o