Zdar, chci ovladat prez LAN 1PC z druhyho vim ze je na to spoustu programu ale ja bych chtel neco jako abych sem se moch prepnout napr nejakou klavesovou zkratkou na druhej pocitac - zadny snimani obrazovky jen klavesnici a mys. Dik
Printable View
Zdar, chci ovladat prez LAN 1PC z druhyho vim ze je na to spoustu programu ale ja bych chtel neco jako abych sem se moch prepnout napr nejakou klavesovou zkratkou na druhej pocitac - zadny snimani obrazovky jen klavesnici a mys. Dik
Myslím, že jen klávesnice a myš je ti na nic, když nevidíš, co se děje na monitoru. Zkus UltraVNC, to je celkem slušný prográmek.
no ja to vidim protoze ten ovladanej comp je hned vedle me - akorat se mi nechce pouzivat dve klavesnice a mysiCitace:
Původně odeslal Kocmik
Tak si pořiď switch na klávesnici/myš/monitor....
no to je prave co nechci protoze nemam prachyCitace:
Původně odeslal Anduril
sak ten switch stoji drobaky... a to VNC je dobry napad
TightVNC/*VNC nebo MSTS
co takhle zkusit pripojeni ke vzdalene plose..... ?
no ja se ale pripojuju k win98 :oops: :oops: a tam snad nic takovyho neni nebo je ?? ??? ???Citace:
Původně odeslal sid.cz
Hmm to nevím jestli to je i v 98 ale možná jo,jinak já to mám přesně tak udělané - ale mám na obojím win xp pro a je to napohodu:)
nejlepsi asi pripojeni k vzdalene plose
(ale samo to v win98 neni)
a pak jiz zminene real vnc a tight vnc.
Já bych ti doporučil Remote Administrator v2.1.
www.radmin.com
- sledování PC (bez kláv. a myši)
- plné ovládání
- přenos souborů
- vypnutí, restart na dálku (když mě brácha sere a paří nějakou gamesu, tak je to moje účinná zbraň, ještě nikdy na mě nepřišel) :-)
apod.
Zápor: neni free
No tak se tu asi ztrapnim, ale vim ze to driv neslo, aspon nejakej chlapek mi to trvrdil:
Jsem za NAT, nemám žádný protunelováný port. Prostě nic. Ale nejsem za FW (aspon ne za FW u ISP). Slo by nejak udelat VNC k nekomu co ma verejnou ci snad dokonce taky vnitrni IP?
Myslim, ze to nejde, ale nevim proc by to neslo, kdyz funguji veci jako DC, Miranda... Tedy proste ze bych mel nejake uzivatelske jmeno a podle neho by to urcilo kam se pripojit... /je to dost zjednudusene mysleni..., ale nekamenovat, jen se ptam/
tak jsem si to stah ale mam jeden problem nemuzu se vzdycky pripojit pise mi to nelze se pripojit bla bla ale nekdy se pripojim v pohode (kdyz mam ping 1 ms) jinak mam ping 3 - 4 ms a to se nepripojim. To je nejaky divny s tim pingem ne ??? ???Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
jo a jsem na LANce zadnej net.
Bez namapovanych portu ne. Uz jen to, ze je to samotny NAT by te melo trknout. DC a Miranda ti jde proto, ze se pripojujes k nekomu, kdo tu adresu verejnou ma, tzn muzes ho nejak lokalizovat.Citace:
Původně odeslal Dominator
Blekota: To je divný, takovej problém jsem nikdy neměl a to ho používáme rok na mnoha stanicích. Mám ho i doma na 4 PC (100Mbit) a šlape to jak z praku. Nainstaloval si na tom PC, které chceš ovládat server službu? Měla by běžet v trayi. Jinak nic jinýho mě zatím nenapadá.
A nebo, jestli to není tím, že jedeš na trial verzi?
Ja to vedel, ale nejak mi to nedalo a zase jsem se zeptal ;D Ale jak pises, ze u Mirandy se pripojuji k nekumu kdo tu verejnou IP ma, tak to by to prece mohlo jit podobne jako treba ta Miranda. Byl by nejakej server kterej by zajistoval autorizaci a komunukaci.... Neni neco takoveho?Citace:
Původně odeslal CompCrasher
Urcite by to slo, ale taky by to nebylo zadarmo ;). O takovem serveru kazdopadne nevim, neslysel jsem.Citace:
Původně odeslal Dominator
No tak to me tesi. Ale treba by to zadarmo mohlo byt. IM jsou take zdarma, ale tady by asi nebyla takova konkurenceCitace:
Původně odeslal CompCrasher
To stim Radminem me ani tak netrapi ale je normalni mit jednou ping 1ms a za 5 min. 3-4 ms asi ne co ??? ???Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Nevim jak to umi ostatni VNC programy, ale RealVNC umi krasne pripojit z verejne IP na privatni IP za NAT. Proste krasa tunelu :wink: . Navic je jednoduchy a multiplatformni.
Pouzivam na lokalke radmina v2.1. ako full.
Na strojoch so systemom XP HE s instalnutym SP2 sa niekde pripojit dokazem a inde zase nie co je pre mna dost nepochopitelne kedze instalacie boli robene totoznym postupom. Ak ide o o stare systemy 98 tak tam problem nikdy nebol.
Fsade bezi radmin servr na pozadi a pod FW je povoleny default port softu 4899.
Mal niekto podobny problem? Vdaka za odpovede ak niejake budu :)
Problem vyrieseny.
Treba zvolit asi takyto postup. Zinstalnut radmina, udelit vynimky pod FW pre radmina a jeho porty. Potom odinstalovat, nainstalovat radmina a je to. Trochu blbe ale ucinne, zatial :)
Citace:
Původně odeslal blekota
Po lanu máš 3-4 ms?
to máš nějak dost ne?
jinak ja používám tak remote administrotr ale verzi 2.2