zdar, zkousel jsem alobal trochu to pomohlo ale stejne se tam dela jednou za chvilku takova cara kuli ruseni obou monitoru. Jeden je 17 palcovy a druhej 15 palcovy.
Printable View
zdar, zkousel jsem alobal trochu to pomohlo ale stejne se tam dela jednou za chvilku takova cara kuli ruseni obou monitoru. Jeden je 17 palcovy a druhej 15 palcovy.
ty monitory máš v duálu nebo je můžeš dát zadkama k sobě ?
nejjistejsi bude olovena deska mezi obema monitory
a kde ji mam vzit ??? ???Citace:
Původně odeslal Fraj#r
mam je vedle sebe ze vidim obe obrazovkyCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
he he monitor neni roentgenCitace:
Původně odeslal blekota
mel by stacit uzemnenej kus plechu, treba stara bocnice z ATX case
samozrejme taky bude stacit kus uzemneneho plechu mezi monitory.Citace:
Původně odeslal Sasa
Na zkousky muzes projet rukou od stolu az po horni hranu mezi monitory a kdyz ti "ruseni" prestane tak v tech mistech je potreba odstinit
a nemuzou se nejak poskodit ??
Mame v praci monitory proti sobe (zadkama k sobe) a taky nam litaj cary - resime to tak, ze si oba nastavime stejnou obnovovaci frekvenci (85 Hz) , je fakt, ze ty frekvence nejsou nachlup stejny, takze kdyz se zadivam, tak tam vidim horiz. caru, ktera pomalicku jede, ale je to v pohode.
To, co ti navrhujou ostatni, poskodit monitory nemuze :-).
presne tadyto mi to dela (s tou carou) mam taky stejnou obnovovaci frekvenci. Myslel jsem prave jestli se nemuzou poskodit kdyz tam ten plech nemam (zadny stineni)??Citace:
Původně odeslal howard
Ne, neposkodi se :-) s plechem i bez neho.
Vzdyt jedine, k cemu dochazi, je mirne vychylovani elektronu (diky druhemu monitoru) leticich od vysilaci katody ke stinitku :-)
Nebo si kupte plochy monitory a vznikne vam za nima misto pro knizky ;D ;D
Mám v práci dva monitory vedle sebe. Když je první zapnut a zapnu i druhý, tak ten první se pěkně na chvíli rozhodí a pak mi na něm přejíždějí pruhy. Dám tam nějakej ten plech a uvidíme. :-)
funguje ti to s tim plechem ?? ME tam ta mrcha furt jezdi (nemam ho zatim uzemnenej)Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
blekota: Teď jsem to zkoušel. Nefunguje :-(
Takze to nie je elektricke rusenie, ale magneticke!!! Skus dat medzi ne pocitac ak mas tower skrinku.
to by vypadalo shitove potrebuju je mit co nejbliz vedle sebe nemam na stole ani tolik mista, nejde to vyresit nejak jinak ??Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert