Muzete nekdo neco rict k teto desce? porovnanni s Asusem A7N8x a Epoxem 8RDA+ ??? Co z nich asitak vzit?
Printable View
Muzete nekdo neco rict k teto desce? porovnanni s Asusem A7N8x a Epoxem 8RDA+ ??? Co z nich asitak vzit?
Čo som si všimol na tejto doske že použiva obyčajny zvuk. kodex CMI 8738 .Citace:
Původně odeslal Ada4me
asuse ne pokud nechces startovat naponekolikaty :wink:
Dee: ja vedel ze to napises, dobra tedy slibuji ti na smrt Zofky, ze si ASUS nekoupim :)
koukni na www.amdmb.com do diskusnich for k jednotlivejm znackam a podle toho se rozhodni ;)
m,no a ted me jeste tak napada otazka, je velky rozdil mezi SoundStorm ALC 650 a CMI8738 ??? Mno a jaky hlavni??? ;D
No zvukovka integrovana v nForce2 by sa dala povazovat za profesionalnu,teda o dost lepsiu ako hociaka zvukovka od creative.
CMI8738 je oproti tomu pc speaker.
problem je ze ten soundstor pouziva ALCcko na vystup, nforce se stara o dekodovani pokud sem to dobre pochopil, takze prevodniky zavisi na ALC a tudiz asi nic moc.... pokud to tak neni tak me opravte
Citace:
Původně odeslal DeeKay
TT ale to ALC pre normalnych smrtelnikou (nie Audiofilou) uplne postačuje. nForce 2 bude dobra iba na 5.1
jj, ALC650 ciste jen na D/A konverzi by mohlo bejt docela ok, ale zalezi na jeho umisteni na PCB, kvuli rusenim atd., ale co je na SoundStormu nejdulezitejsi je AC3 encoding a nasledne digital out 8-)
...no zvukovka sem, zvukovka tam... ;) , mna by skorej zaujmalo ci podporuje tato doska nastavovanie nasobica, prip. prepinanie medzi "premapovanou" a "klasickou" sadou nasobicov u TBredu.... a tiez ci vie zamknut AGP a PCI zbernicu nezavisle na FSB?
...ostatne vlastnosti ako Vmem, ci Vcore ma viac ako dobre... a ma ako jedna zmala dosiek ma aj ACR slot, takze je to moj horuci kandidat na upgrade...
Mno panove uvidime, objednano, dam vedet :)
Ada4me : a cena za jakou si to desku koupil ?
marcelino: Jo ma AGP/PCI lock, resp PCI je furt na 33 a AGP lze nastavit libovolne a nezavisle od 50 do 100Mhz tusim
Odporucam recenziu na HARDOCP
Ta zvukovka je fakt na nic v tom Chaintech
http://www.hardocp.com/article.html?art=NDE0
Marek.Sedlar: 6685 Kc na objednani v CC
Uvidime, jeste jsem to neslozil a vidim to nekdy pristi tyden, neni cas :(
Takze panove, prvni poznatky k sestave Chieftec 7NJS a AMD XP 2100+:¨
NEJEDE :(
Zkratka po zapojeni doslo k jednomu POSTU a nic vic :evil: , XP odzkouseno Baronem, nejede, na desce nelze updatovat BIOS, programator hlasi hardwarove poniceni BIOS chipu, mno doufam, ze CC vyresi reklamaci brzo :( Pak dam vedet jak se chova :)
No já si myslím, že ta CMedia bude lepší než ten Realtek - ten totiž prakticky nehraje (předtím jsem měl MSI KT4 Ultra s c-medií a byla daleko lepší - no teď mam Aud2 a je ještě lepší)
MCPT-T je možná na tom ještě líp.
Mno me ted nejak zvuk netrapí :) ted uz jen aby probehla rychle reklamace :evil:
Kombinacia Realtek ALC650 + MCPT-T je na tom podstatne lepsie ako CMedia !Citace:
Původně odeslal Julian
Na HardOCP to testovali a CMedia dopadla dost zle ...Link je asi 5 odpovedi dopredu