Dnes som kupil tuto zvukovicu, stiahol najnovsie drivery z VIAARENA a v najblizsich dnoch testnem. Dojmy a skusenosti zverejnim behom par dni. Zatial kludne piste Vase nazory & skusenosti ???
Printable View
Dnes som kupil tuto zvukovicu, stiahol najnovsie drivery z VIAARENA a v najblizsich dnoch testnem. Dojmy a skusenosti zverejnim behom par dni. Zatial kludne piste Vase nazory & skusenosti ???
BUdem veľmi rad a nech je toho čo najviac :D
mal som už thread o tejto zvukofke:
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=44081
do toho kamo!! :-)
No takze vikend som mal nabity a s kompikom som dokopy nic nerobil, akurat som zvukovicu prepol do "Hi sample rate" rezimu a zvuk znes vcelku solidne. Namatkovo som spustil "Prince of Persia - Sands of time" a co to?! EAX sa nedal povolit. Este to musim vyskusat nastavit na klasicky rezim...
Glassman: rezim "Hi smaple rate" obchadza Envy a ide priamo na DAC?
envy se neobchazi, neni ani duvod, jde o to ze na poslednim stereo kanalu je DAC co umi 24/96, kdezto ostazni kanaly pouze 16/48, takze pokud clovek chce prehravat 24/96 tak to jde jen pres ten posledni kanal, krom toho se tim zapina digitalni vystup na 24/96.. co se tyce EAX apod. vsechno je v sw pres sensauru, pokud by to nechodilo v hi-res modu ani bych se moc nedivil..
No co bude test?
uz som ju predal, neuspokojovala moje potreby ;D
Ale, povez jake potreby neuspokojila :-) To by me zajimalo. Diky Glassovi jsem stastnym majitelem Chaintech AV-710, v teto chvili spise Prodigy2.0 a nemam si nac stezovat.
nejako sa mi nedarilo rozchodit EAX :oops: a este k tomu mi aj blbol zvuk (preskakovanie), zrejme mam zhnity Win - mam totiz uz treti mainboard bez preinstalacie :wink: Cele dni v praci (IT) sa s takymi vecami babrem a doma uz nemam chut. Niesom otrokom svojho hobby ;D
Ano ano, kvuli shnilejm widlim je treba vymenit zvukovku :-). Multikanal nepotrebuju, staci mi dva kanaly a digital out + kvalitni ovladace.. ty VIAcky maximalni sux. Nefungoval EAX, v control panelu milion bugu, v digital outu to praskalo. Ted mam drivery k Prodigy a maximalni spokojenost.