Dopočul som sa, že by sa dalo prerobiť tuto jednovrstvovu napalovačku na to aby mohla napalovať dvojvrstvove media. A to všetko za pomoci noveho firmware.
Neviete čo je na tom pravdy a s akej stranky by sa dal ten firmware stiahnuť.
:o ;D ??? ???
Printable View
Dopočul som sa, že by sa dalo prerobiť tuto jednovrstvovu napalovačku na to aby mohla napalovať dvojvrstvove media. A to všetko za pomoci noveho firmware.
Neviete čo je na tom pravdy a s akej stranky by sa dal ten firmware stiahnuť.
:o ;D ??? ???
budu te muset zklamat ale u tohoto typu zn. LG to NEPUJDE.Citace:
Původně odeslal debo1
viz. recenze na DL palirnu LG4120B na cdr.cz
http://www.cdr.cz/a/11119
cituji:
"Jestli někdo doufal, že z GSA-4080/81 šikovným upgradem firmwaru přejde na tuto dvouvrstvou, může si nechat zajít chuť. Konstrukce i chipset jsou zcela rozdílné" :|
sakra, já doufal...Citace:
Původně odeslal Senky
Asi ani 4082B neprinutim nijako palit DL, ze ???
Nepřinutí a divím se, že vás to tolik zajímá. Než budou media za takovou cenu, která se dá akceptovat, tak už stejně vaše 4081 a 4082 budou zastaralé. Sám sice mám jak 4081 tak 4120, ale na dual pálit rozhodně nehodlám... :wink:
Tak mi teda porad.. akym softom rozdelim DL DVD napr. na 2 DVD- ... Doteraz som kazdy film SRINKom upravil tak aby sa zmestil na 1 DVD, ale dostal sa mi do duk koncert U2 a tam su ohromne zvukove stopy, ktore nejdu grabnut, tak mi to Srink nevie upratan na 1 DVD... Cim palit na 2 DVD aby to nepoprehadzovalo VOBy ???
tuším sa to volá dvd fab
Alebo rozdeliť na 2 DVD - aj na to je dosť (dokonca asi aj free) softov...