Nezkousel jste nekdo, jestli je to kompatibilni? (v compatible listu ta moje deska neni)
Ten 7000B je rozmerove uplne stejny jako 7000A, takze pripadne jestli to nekdo nema s tim 7000A..
:arrow: Predem diky
Printable View
Nezkousel jste nekdo, jestli je to kompatibilni? (v compatible listu ta moje deska neni)
Ten 7000B je rozmerove uplne stejny jako 7000A, takze pripadne jestli to nekdo nema s tim 7000A..
:arrow: Predem diky
jo je to v pohodě
Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s podobnou deskou ASUS P4P800-E Deluxe. Co se tyce velikosti tag by snad nemel bejt problem, ale horsi to bude s hmotnosti chladice. Aby mi nejak neposkodil desku kdyz pojedu treba nekam na LAN party autem. Diky za info.
pri velkych a tazkych chladicoch sa doporucuje prevazat komp "na lezato" pripadne ked ste velmi paranoidny tak ho proste sundat ...
To je vlastne taky pravda. :oops: Jeste jsem nekde cetl ze se da mezi desku a a ten plat plechu co je za ni dat guma ze to taky pomaha. Co je na tom pravdy???
to ti pomoze leda tak vtedy, ked sa ti hodne prehyba doska ... na s478 ma hodne dosiek zospodu vystuz, ale gumu tam v podstate mozes kludne dat, ale ci to pomoze je velmi otazne ;D
Ok diky za rady. Pristi tejden ten chladic nejspis objednam.