ve 3D.
SiS 6326 4MB
nebo
S3 Virge 2MB (325)
Printable View
ve 3D.
SiS 6326 4MB
nebo
S3 Virge 2MB (325)
virge na 3D ??? ta karta 3D pokud vim neumi a nema na to ani dostatek pameti :roll: jinan to SIS neznam, ale nepripada mi, ze by kterakoli z techto karet byly na 3D
ale jo virge je 3D ale umi 3D asi tak dobre jako treba CReative delat ovladace pro zvukovky ;D
2Rabban: hmm, seš nějak moc chytej ne?
vím že sou to na 3D nepoužitelné karty... Ale na to sem se neptal. Chci jen vědět která z těchto karet bude spolehlivěji ve 3D chodit. Nemyslím žádné extra.... Prostě tu SiS neznám a nevím co to je zač.
kdyz sem tak chytrej, tak jinak:
ZADNA protoze na 3D sou obe karty nahovno, staci?
herma: rabban ma bohuzel uplnou pravdu....S3 sem mel dost dlouho v druhym PC abych moh rict ze je to totalni tragedie ;D
ok ok ok, šak sem psal že vím že ty karty nijak 3D neuměj. Zas tak blbej nejsu... něco už sem ze světa PC pochytil
prostě mě zajímalo, která z těchto dvou karet bude aspoň trošku lepší. nic víc nic míň.
na druhou stranu - S3 765 (Trio64V+) od Diamondu byla uplne suprova karta - a na P75 s 8MB RAM a touhle kartou mi sel DN3D uplne nejrychlejc z cely tridy - fnuk - skoda, ze sem ji prodal - no ale dal ty Virge staly za prd (hlavne ve viru deni okolo - jinak asi s ni nebudes mit moc problemu) - na jejich obranu bych ale chtel uvest, ze SIS je jeste vetsi prd - hlavne co se grafik tyka...
Mam integrovanej SISel,ale v 8Mb a stojí fakt za houby,mel sem k němu Voodoo2,ale nedelalo to dobrotu(fakt špatný) sežen si nejakou ATI 8-)
Tu SIS 6326 mám teď zrovna na stole od fy. CARDEXPERT s 8MB ram. má hezkej zelenej chladič je do AGP slotu. Ta SISka je určitě lepší.
Ja sa z dovodou kompatibility priklanam k Virge - sis je bordel aj ked vykony osm nemal moznost porovnat ale zas virge len 2MB :(
ten SiSel ma docela dost fci, takze toho mozna vic spustis:
http://209.35.237.117/video/SiS6326/s6326rev1.htm
jednoznačně sis 6326