když mam v pc Voodoočko ma obrazovka žlutou barvu a kabelem to není
nemůžeto bejt chyba ovladačů nebo to je chyba V2? dá se stim něco dělat?
Printable View
když mam v pc Voodoočko ma obrazovka žlutou barvu a kabelem to není
nemůžeto bejt chyba ovladačů nebo to je chyba V2? dá se stim něco dělat?
Predpokladam ze si skusal iny kabel,ked hovoris ze vnom chyba neni.
Ten obraz blbne aj na desktope,alebo len v hrach...Pozri ci je karta dobre zastrcena.
Obraz na ploche win by mal byt ok aj ked nejsu ziadne ovladace.Je to len prepojene a voodoo maka len v hrach.
skousel jsem kabel od kameše k voodoo1 ale nic a karta byla zasunuta na doraz a žluty je to i ve hrach :-(
kabel jsem skoušel i přímo na monitor a ok
Taky jsem měl kdysi podobný problém a chyba byla v jedno z čipů, teď mám GeForce 2MX 200 a jede vklidu, pokuď vyzkoušíš svůj monitor i na jiném PC a pořád to samé tak máš někde v monitoru studeňák(na nějakém kondenzátoru v cestě modré barvy) :wink:
Mozes mat aj blby kontakt v konektore na karte...
Mě to měnilo barvy když jsem to přetaktoval
No taky může mít přelomený signálový kabel k monitoru, zde pomůže jen jeho výměna, s tím konektorem na grafice by to nemělo být až tak špatné, většinou stačí prohřát pájkou a je po problému, taky může mít náhodně urvaný rezistor a nebo jinou součástku, těsně u konce (před konektorem na grafice-podobně jako je to vidět na Geforce grafikách), tady pomůže změřit stejnou součástku v jiné cestě (červené nebo zelené barvy- ty by měly být OK) a nahradit ji :roll:
jak zjistim která součástka to je na tom Voodoo? klidně bych to skusil přeletovat a nahradit. kontak je dobry Voodoo bylo poškozeno monitorem ktrej je teť nemocnej a ma taky žlutý barvi, byl k monitoru špatnej zdoják asi obrácená fáze s nulákem
Takže nám chápat, že na vstup grafiky se dostalo napětí z poškozeného monitoru, vlastně se pak něco spálilo na grafice, snad to odnesl DA převodník, ale s tím už nikdo nic neudělá, protože takováto oprava je většinou drahší než nová grafika
je to chiba na V2
nepomohlo kdybych jí dal do SLI?