Deska pro A64 3000+ <--- dotazy ( nakup,layout, atd..)
Poradte mi prosim, jakou desku pro tento procesor koupit?V nakupni poradne se desky pro vubec A64 neresi...
Napada me MSI K8N Neo Platinum, nebo nejakej ASUS K8V, Epox 8KDA3J, vubec nevim... Ma nekdo tyto desky nebo nejake jine prosim?
edit by a_WerOOn
A co nForce 4 s PCIe ???????
MICROSTAR K8N NEO4 Platinum-54G edt. (MS-7125-010) + Wi-Fi karta - nForce4 Ultra DualCh DDR 8ch audio PCIe x16 2xGLAN sc939
za 6484,- s DPH v alzasoftu.
Ale až koncem listopadu ....
Re: A co nForce 4 s PCIe ???????
Citace:
Původně odeslal RadeKKK
MICROSTAR K8N NEO4 Platinum-54G edt. (MS-7125-010) + Wi-Fi karta - nForce4 Ultra DualCh DDR 8ch audio PCIe x16 2xGLAN sc939
v CC jí mají za necelých 6k celkem rozdíl , ale cena pude dolů o to se nebojím
Citace:
Původně odeslal Erda
Citace:
Původně odeslal RadeKKK
To jo... cenu teď neřešim ... je to dobrá deska nebo si raději počkat na jiný firmy.
Vůbec nedokážu najít desku pro S939 s PCIe (teď už se asi nevyplatí jít do AGP nebo S754) nebo se mýlim ???
Citace:
Původně odeslal RadeKKK
Citace:
Původně odeslal Erda
Citace:
Původně odeslal RadeKKK
To jo... cenu teď neřešim ... je to dobrá deska nebo si raději počkat na jiný firmy.
Vůbec nedokážu najít desku pro S939 s PCIe (teď už se asi nevyplatí jít do AGP nebo S754) nebo se mýlim ???
počkej si na lepčí jako já a dalších plno lidí zde na foru :-), nemůžeš je najít páč tu ještě nejsou, na s754 a agp už si nepamatuju, je to tak dávno :-)
Citace:
počkej si na lepčí jako já a dalších plno lidí zde na foru :-), nemůžeš je najít páč tu ještě nejsou, na s754 a agp už si nepamatuju, je to tak dávno :-)
A kdy to asi bude ... všude psali konec roku ... ale ani na stránkách (třeba EPOXu) ještě žádnou desku nemaj ani uvedenou ... (teda pro A64 do 939 + PCIe) ... no a jak pak bude trvat dlouho než se to dostane do naší malý zemičky ....
Citace:
Původně odeslal RadeKKK
Citace:
A kdy to asi bude ... všude psali konec roku ... ale ani na stránkách (třeba EPOXu) ještě žádnou desku nemaj ani uvedenou ... (teda pro A64 do 939 + PCIe) ... no a jak pak bude trvat dlouho než se to dostane do naší malý zemičky ....
no někdy v prosinci už by to tu mělo být, koncem prosince zž budou za pěkný ceny- typuju