Ma niekto tuto informaciu, alebo to testoval? Chcel by som si kupit jeden z tychto dvoch a vymenit na nom vetrak. Preto ma zaujima ktory je ucinnejsi.
Printable View
Ma niekto tuto informaciu, alebo to testoval? Chcel by som si kupit jeden z tychto dvoch a vymenit na nom vetrak. Preto ma zaujima ktory je ucinnejsi.
az na barvu jsou oba identicke, kup V7, protoze je levnejsi..
V9 je lepsia... :-D
2 Quillin: A teraz buď z toho múdry... :wink: ??? :wink:
opravdu sou stejny , ale V9 ma lepsi sponu :wink:
Uz je to vyriesene. Su rovnake. Kupil som V9S "Coolmod" a predal som z neho SmartFan II takze ma to vyslo cca 500,-Sk ;)
proc si prodal ten vetrak ? nebyl dobrej ?ja mam za to, ze sou to jedny z nejlepsich vetraku...
Nebol to zly vetrak, ale na moj vkus bol prilis hlucny. Tie dvojite gulockove loziska proste hucia. Vymenil som ho za klzny Sunon 1208PTS1-6OC na 5V a je to ovela tichsie a ucinnost je v podstate rovnaka. Automaticku regulaciu otacok by som nikdy nevyuzil a tak som ho predal.
jj taky sem vetrak od TT vymenil za NIDEC s kluznym loziskem..
A kde si ten NIDEC zohnal? To si asi od niekadial vymontoval, bo sa to u nas ani u vas kupit neda. Typujem z nejakeho US servera.
Nerozumiem, preco menite gulickove loziska za klzne. Gulickove loziska maju viac pracovnych cyklov 8) . Rozdiel v hlucnosti az taky velky nie je, ze by mal vadit. Dnesne vetraky so dost tiche. A uz ked rozmyslate na tichu, skuste si spravit vetrak na 5V a na 12V cez prepinac a v pripade, ze Vam vadi hluk, tak ich dajte na 5V. Ved cez den je okolity hluk ovela vacsi ako vetraky :o . Alebo sa mylim ;D .
toToxic: Máš celkom pekne spravený case.
Mylis sa. Ten rozdiel je dost markantny. Gulockove loziska su hlucnejsie a ked ho das z 12V na 5V tak to je dost pocut. Proste to huci a hotovo. To ze kulickove loziska vydrzia 50000-75000 hodin ma vobec nevzrusuje, pretoze napr. podla testov Sunonu ich klzny vetron vydrzal nieco cez 260000 hodin 8) Jasne ze sa to neda zrovnavat, ale par tisic hodin hore-dole mam v <> a HLAVNE TO TAK NEHULAKA.Citace:
Původně odeslal Toxic