Tak mně napadlo,když mám v PC tv kartu WinFast TV2000 XP Expert, šlo by nějak tak jako ve winampu hrajou mi taky všechny repráky a je to stereo, aby ten tuner hrál taky ve všech,co?
Moved. fox
Printable View
Tak mně napadlo,když mám v PC tv kartu WinFast TV2000 XP Expert, šlo by nějak tak jako ve winampu hrajou mi taky všechny repráky a je to stereo, aby ten tuner hrál taky ve všech,co?
Moved. fox
Prvni problem - ta tva zvukovka je silena, nikdy se mi na ni poradne nepodarilo rozjet to co jsem chtel a TAK jak jsem chtel. TV mi na ni jela jen z prednich repro, pritom Winamp ze vsech. Na Livu mi TV jede ze vsech beden (samozrejme krome centru).Citace:
Původně odeslal ukr
S dovolenim si sem pridam vlastni dotaz: pri stereo prijmu a dualnim vysilani - jde nejak softwarove prepinat audio kanaly ? (pouzivam Fly2000)
Tohle je jen věc ovladačů... jelikož zdroj zvuku jde přimo z line-in a je přes mixer posílaný ven, takže je věc ovladačů nebo softu na TV kartu, jak ten zvuk budou interpretovat zvukovce a to bude posílat ven... každopádně každý slušně vychovaný audio systém(repráky 5.1) mají linkový(stereo vstup) tak že to sám zozvede do všech kanálů, ale to je dosti neobratné řešení.
No Fly2000 neznám, ale v ATV2000 je v nabídce výběr zvukového kanálu a v TVlive v linuxu taky ;DCitace:
Původně odeslal PetrT
IMHO ti pomuze pouze Live/Audigy se svym CMSS nebo reciever s Dolby Surround Pro Logic.
Nastaveni --> Audio --> Audio FM Dematrix ( pravy sloupec, vlevo nahore )Citace:
Původně odeslal "PetrT