Mám starý monitor AOC 1Vlr a potřebuju zjistit,jakou má max. vertikální a horizontální frekvenci-na stránkách výrobce jsem hledal,ale není tam :eek: asi se za něj-stydí je to ročník 2000 a asi se už nevyrábí
Printable View
Mám starý monitor AOC 1Vlr a potřebuju zjistit,jakou má max. vertikální a horizontální frekvenci-na stránkách výrobce jsem hledal,ale není tam :eek: asi se za něj-stydí je to ročník 2000 a asi se už nevyrábí
Nepleteš si to se 7Vlr? (17", 70 kHz HF, 1024×768@85 Hz, max. VF 120 Hz)... Jednak mi vůbec nesedí 1Vlr (co by to bylo za monitor?, nějaká 10") ;-), a 1 a 7 si jsou podobné.
Ten PC jsem kupoval jako komplet a v papírech je napsaný 1Vlr,jedině,ze by to byl překlep a tu 7Vlr jsem vyděl a ten vypadá úplně jinakCitace:
Původně odeslal peta303
Ona AOC občas měnila design monitorů...
BTW - ještě jsi k tomu nenapsal podorbnosti - jak je to velké (17"?), má to ještě tlačítka, nebo už kolečko?, kolik dá při 1024×768 (7Vlr 85 Hz)...
Fakt to tipuju na 7Vlr.
To,kvůli čemu jsem to chtěl je už vyřešený,takže už to není zas až tak důležitý,ale jinak je to 17" a má talčítka-3x tlačítko+1x na vypnutí a 8x zelená led zvládne 1024x768 nebo kolik a 85hz je oskoušený,možná by dal i víc,ale nachci to riskovat a možnost blokování nepodporovaných frekvencí v XP nefunguje
Mel to byt rozsah vertikalni a horizontalni frekvence.
Ne maximalni vertikalni a horizontalni frekvence :!: :roll: