Aku grafiku by ste mi odporucili kedze FX5900 je problem zohnat...aspon V Ageme....
Vyreklamovali mi Ti4200 a mam moznost si doplatit na inu kartu ...
co by ste mi odporucili...
Printable View
Aku grafiku by ste mi odporucili kedze FX5900 je problem zohnat...aspon V Ageme....
Vyreklamovali mi Ti4200 a mam moznost si doplatit na inu kartu ...
co by ste mi odporucili...
Asi podla toho kolko mas bubakov.Citace:
Původně odeslal DJSmart
Ak mas dost , tak x800 ale 6800 GT/Ultra
Ak nemas , tak zober nejaku 9800 Pro/Xt
Rozmyslam o 9800pro od MSI....o kolko je lepsia ako FX5900 ?
Ale no tak , apon trochu pohladaj , je to tu uz vela krat. :wink:Citace:
Původně odeslal DJSmart
ja som hladal dost aj som nasiel ale som obmedzeny tym ze to moze byt len z toho zas... AGEMU.
tak sa s tym neser zober ju a ked nepoide dobre tak im ju chod otrieskat o hlavu zas...
R 9800 PRO vs FX 5900
tam temer pokazdy bude lepsi R 9800 PRO :!:
takze vdaka to ALL....asi pojdem do MSI ATI 9800PRO.. ;D
spravna volba, je to slusna karticka :wink:Citace:
Původně odeslal DJSmart
aj ja ju mam a som spokojny :-)
2 MK2: Kedy si ju kupoval ? ;D
Prave pozeram cenik agemu a jednoznacne tu MSI 9800Pro , ta cena je ok. :wink: :wink:
ake pamate su osadene na MSI 9800 PRO ???
SAMSUNG alebo HYNIX ?
Ake to ma PCB, XT-ckove alebo PRO-ckove ?
:roll: :roll: nezda sa ti dooost hodne OFF TOPIC sa pytat v sekcii nVidia na pamete a PCB ATI 9800vky ??? ??? :!:Citace:
Původně odeslal DJSmart
Hlavne ze mi tu vsetci radia 9800PRO a nikto doteraz nepindol... ;D
...jedna vec je odpoved na tu tvoju ******* otazku :? a druha vec je tu rozoberat PCB a pameti tej MSI-cky :roll:Citace:
Původně odeslal DJSmart
To mam akoze teraz zalozit kvoli tomu dalsi thread ????
Trochu zbytocnost...
A poprosim bez OT... ;D
je to asi tak ze ja som kupoval prvu varku ked doniesli to znamena koncom aprila, taktovat oproti Sapphire 256bitovej ide horsie, tak na to by som ta upozornil, ale isla cenou tak o 2litre skoro dole takze moze byt ze je zase o 1000sk lacnejsia a tu sa uz sapphire 9800pro 256bit neoplati, v dobe 6800viek a X800viek.Citace:
Původně odeslal DJSmart
Jadro to ma 256bitove na 100% a je to Xtckove jadro R360, a pamete ma Hynix 2,8ns - pecu jak krava, len Benco ich ma taktnute az na 770mhz, moje cez 730 nedaju ani za ...,
dost pomaha Vga Silencer, chladenie od MSi je dost onicom, ale aj tak neinvestuj uz do umierajucej grafickej platformy moc prachov, kup origos kartu, a nechaj si ju tak na rok a pol a treba aj tak neskorej daku novsiu :wink:
Dnes je to urcite najvyhodnejsia kupa co sa tyka ceny a vykonu, 6800vka je zbytocne draha a 10000 bez dph za 128mb kartu do buducnosti nema vyznam :!:
sakra v tom AGEME nic nemaju...
ani 9800PRO a ani FX5900.
Tak su to pekny smejdi, nemaju ani Athlon Xp mobile 2600+ a ze vraj ani nebude, oni su zo svojim cennikom cely trapny, pocitace predavaju skorej na kusy ako rozne druhy komponentov radsej, takze nas maju v pecku, cakaju ze si kupis to co maju v cenniku trebars ciernym oznaceny shit fx5700ultra s DDR3, co ti je na velke ... ked si zoberies ze ma 128bit a 4pipeliny, tu urcite maju smejdi :roll: :evil:
Nejlepší je si počkat, až vylezou FX 6600 - to by mohla být náhrada za R 9800Pro - cena stejná, ale výkon předpokládám vyšší :roll: .
predpokladas spravne, co som pocul tak vykon okolo 8000 bodov v 3dmark03 a v doom3ke bude ovelaaa rychlejsia ako 9800pro ;DCitace:
Původně odeslal Iceman
Takže: http://www.zive.sk/h/Spravodajstvo/A...09621&CAI=2105Citace:
Původně odeslal MK2
škoda tý propustnosti 128 bit. - to se mě zdá málo. A taky budou zatím jen PCI-expres verze - AGP později. Takže nevím, zda má cenu čekat :?:
tak to bych urcite necekal jestli bude mit 128 bit!!Vzdyt to bude jeste slabsi nez 9800 PRO jen to bude mit navic PS 3.0 :!:Citace:
Původně odeslal Iceman
sakra v tom Ageme nic nemaju...