Omlouvám se za tento amaterský dotaz ,ale na foru sem odpověd nenašel :) .. ! dík
Printable View
Omlouvám se za tento amaterský dotaz ,ale na foru sem odpověd nenašel :) .. ! dík
No tak za:
a) určitě máš návod nebo ho můžeš někde najít :roll:
b) když nenapíšeš typ, tak ti stejně nikdo poradit nemůže 8-)
pravděpodobně se zasune do PCI slotu, zajistí šroubkem. Poté se nainstalují ovladače + SW ovšem ty samozřejmě nebudou fungovat, takže seženeš jiný neoriginální (název jsem zapoměl :oops: ). zasuneš (koax :lol: ) a čumíš na televizi ve který stejně nic nedávají tak to vypneš a zjistíš že jak si pořád reinstaloval tak máš zasranej celej systém, takže reinstaluješ vokna a jedeš nanovo :idea:Citace:
Původně odeslal Might
wow.A to Píchnu kabel z TV do té TV KArty nebo co? ...
nie , samozrejme ze tam pichnes kabel z napajania stolnej lampy :!: /joke/Citace:
Původně odeslal Might
a co ine by si tam xcel zapojit??
zoberes koax z TV , zapojis do TV karty - naladis v softe stanice a ides
Dělaj se i třeba 8metrový kabely?A ta TV musí bejt puštěná nebo v staby modu? ..
rekl bych, ze si si popletl vyraz "kabel z TV" s antenim kabelem :wink: do ty TV karty proste pichnes koax co ti jde z TV zasuvky ve zdi, nebo primo z anteny :!
BTW: stejne nechapu ten Tvuj dotaz :oops: jakej kabel si tedy vlastne myslel ??? z TV prece zadnej kabel nevede ... maximalne do TV ...
z a do sou relativni pojmy takze buhvi jaky kabel myslel :-)
jestli chces aby ti jela i tv tak to chce na antenu rozbocovac....
Ach jo, tak to shrneme:
Mas TV? Jestli jo, tak ti k ni vede antenni kabel (koax), ten vezmes a strcis to TV karty (nejde to splest), pokud se chces divat na TV a na PC soucasne na televizni vysilani, budes potrebovat rozbocovac (abys ten kabel nemusel furt prehazovat). Ten zapojis tak, ze do nej strcis privod z anteny (co byl dosud v TV nebo v TV karte), TV a TV kartu pripojis dvema kabely k rozbocovaci. Pokud mas bytovkovy antenni rozvod (zasuvky ve zdi) je to jedno v jakem poradi, pokud mas u TV napajec zesilovace s antenni vyhybkou, tak ten musi prijit do rozbocovace na tu stranu, co neni dvakrat kolmo preskrtnuta (viz schema na rozbocovaci), TV karta pak do druheho konektoru. Pak staci nainstalit, naladit a musi to jet.
Aha takze bud rozbocovac {kolik stoji} nebo novou antenu - v Praze staci nejaka mala ne? ....{kolik stoji} ... A ten kabel na Antenu teda z TVKArty do Rozbocovace me vyjde na kolik popr kde to sezenu a sezenu i 8metru?
Budu si kupovat tu Asus kartu z CZC ...
ta ASUSka nie je nic moc.
TVtuner do PCI
antenovy kabel z rozbocovaca (okolo 200,-SKK) do TVtuneru
prepojit audio kablikom TVtuner a zvukovku
nainstalovat drivery
nainstalovat TV software
A ten rozbocovac jak to vypada - co po nich mam chtit? ...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Cetl sem na ni ohlasy a lidi si ji docela pochvalujou az na par problemu ....[jako kazda Tvkarta ne?]
PC REVUE 7/2004 - testovali tam tunery a ASUS tam bol naozaj dost slaby, pomale ladenie, kvalita obr. priemerna, etc. - kvalita obrazu je podla mna najdolezitejsia (v teste jednoznacne : AVerMedia AVerTV Studio 303 a LifeView FlyTV Prime 34FM (FlyVideo 3000FM).
SW si aj tak stiahnes od tretej strany, t.j. poriadne citaj www.tvfreak.cz. Tam ti ohladom TVtuneru poradia lepsie.
CC uz asi neprodava tu Asus co ma na webu, ale jeji novejsi sestricku s cipem 7135, ktera ma jine DO (snad jedinej duvod proc kupovat Asus) a podle kamose i jine PCB.Citace:
Původně odeslal Might
A ta Geniuska co mas ty je dobra?Lepsi nez Asuska?Citace:
Původně odeslal PetrT
ten rozbocovac je tzv. t´čko.
proste vstupuje coax, a vystupuju dva koaxy.
Ja si nestezuju, recenzi najdes na www.tvfreak.cz. Asus s cipem 7134 byl to same, jen "lip zabalene" (lepsi DO, IR cidlo bylo s USB konektorem). Tato novas 7135 je prej jina (prej ma mensi tuner - jako by snad digital a ne analog) - vic nevimCitace:
Původně odeslal Might
EDIT: Tady mas link na recenze TV karet, je tam mezi nima i ten Asus ktery se prodava u CC
tu asusku 7135 mam a poviem vam, origos soft mi ziaden kanal nenasiel, fly2000 mi nefunguje a vlasy mi stoja dupkom, nevie mi niekto pomoct s nadstavenim? Skusal som aj fly2000 2.38b3 a ani to mi moc nepomohlo, automaticke ladenie kanalov 0 bodov. Ovladace pouzivam posledne asi 2.4.3.1. Ak sa niekto trapi s touto kartou, nech mi prosim pomoze, dakujem