Cau lidi, vite nekdo cim se da otestovat funkcnost 5.1 repraku ?
Printable View
Cau lidi, vite nekdo cim se da otestovat funkcnost 5.1 repraku ?
Dost stupidní, ne?
Ke každé novější zvukovce je nějaký ovládací panel a v tom jde provést test reproduktorů....viděl jsem to u Creativů i ALC650/655 integrovaných...
??? to myslíš vážne ???
Pichneš ich do svojho compu, spustíš nvMIXER a v ňom sprievodca reproduktormi a počúvaš :idea:
Zvládne každý, kto vie čítať a má uši (funkčné, aspoň verzia EAR 2.0) :lol:
2 Anduril
Kdybych mel u zvukovky nejakej test-program, tak se takhle blbe neptam....nemyslis ?
Kontrolná otázka: hovoríš o tom PC ktoré maš v podpise? Ak áno, tak sa pýtaš naozaj blbo. Ten testovací program máš. Viď môj príspevok vyššie.Citace:
Původně odeslal Cool
a kde je ? ani search mi ho nenasel....asi mam stary ovladace, tak taham novy...
Predpokladám, že máš nainštalované drajvery od Nvidia. Tak potom máš dole v lište NVMixer. Ak nie, tak je v Štart > Všetky programy > NVIDIA Corporation > NvMixer > NvMixer. Ja mám verziu 4.42
No a v ňom druhá záložka - sprievodca reproduktormi.
BTW: tu :arrow: http://www.nvidia.com/object/nf_audio_02.html je návod k staršej verzii. Tlačítko Speaker Setup Wizard vpravo dole na prvom obrázku...
Hmm, tak to bude presne ono. Dole na liste mam jen ovladavni hlasitosti a nvmixer tam fakt neni....ja mel na cas v compu sb128, vcera jsem ho vyhodil a z CDcka co bylo u desky si to asi dotahlo jen ovladace....takze jdu na reinstall....diky za rady....
Preinstalovano a je to v pohode....jeste jednou diky.... :wink: