chtel bych se zeptat, zda-li vyse uvedeny procesor v tehle desce pojede ...
dle http://www.msi.com.tw/program/produc...UID=320&kind=1 by tam chodit nemel, ale preci jen se od thoroughbreda moc nelisi ... takze jak?
diky za reakce
Printable View
chtel bych se zeptat, zda-li vyse uvedeny procesor v tehle desce pojede ...
dle http://www.msi.com.tw/program/produc...UID=320&kind=1 by tam chodit nemel, ale preci jen se od thoroughbreda moc nelisi ... takze jak?
diky za reakce
co řešíš?
když na stránkách výrobce píší, že ne, tak hádej zda na té desce půjde...
2sofokless: Ty si nějaký odborník...to že tam píšou, že tam nejde nic neznamená...navíc verze BIOSu tam uvedená není zrovna nejnovější...
2dwori.: Nejlepší je to vyzkoušet ;)
co resim je jasny, jestli tam pujde :)Citace:
Původně odeslal sofokless
to, ze tam je uvedeno, ze tam jit nema, neni smerodatny ...
ja spis cekal/cekam na reakci nekoho, kdo ho v tom ma ci takovouto kombinaci videl za chodu
Ja myslim, ze ty dve pismenka NO hovori jasnou reci, navic na strankach vyrobce.
tak to NO, tam muze byt ciste z marketingoveho hlediska :) aby te donutili kupovat nove desky :)Citace:
Původně odeslal Deputy
no treba na tyhle http://www.msi.com.tw/program/produc...UID=100&kind=1 taky nema jet applebred, thoroughbread a nekde jsem cetl, ze se tam rozjel i barton ... takze jako nevimCitace:
Původně odeslal Deputy
No podlě mě to je tak, že mají databázi cpu...a na týhle desce je prostě netestovali, páč už je celkem stará, tak je tam NO...
ono tol podle zatimnich odpovedi vypada, ze ho opravdu vyzkousim na jisto :))Citace:
Původně odeslal Anduril
ale opravdu bych se neco rad dozvedel a ne jen "pastovani" NO v ruznejch jazykovejch mutacich :)
mno myslim ze pokud ti to zvladnou pameti a v biosu pude manualne nastavit zbernice toho prociku tak by to melo jet maximalne by ti to melo psat UNKNOWN AMD Procesor pri bootovani ale to je jedno ne? de o to aby ta deska zvladla tu zbernici
2Dwori: Nevím proč tady tohle řešíš a nezeptáš se rovnou mě...v manuálu je "supports 800MHz up to 1.8GHz (AthlonXP 2200+) procesor", z toho je sand dostatečně výrazná odpověď na tvůj dotaz.. :-)
EDIT: btw. jela mě v tom bez problému a stabilně i 2400+ a prý, když se tam hodí novej Bios, tak zvládne v pohodě Bárta...
2neokop: Přesně to si myslím aji já...
2dwori.: Vyzkoušíš a uvidíš ;)
tak teda 2400+ thoroughbred nebo thorton? :)Citace:
Původně odeslal Stoobi
jinak co se tyce toho barta, tak ten by mel bejt podporovanej biosem v5.7 na tom linku v prvnim postu je v5.6 ...
Byl tam TB...2400+ a Palomino 1700+
Thortony neboli nahodou na fsb 333???
Tu dosku som mal aj ja, podla mna to pojde, len ked je lock cpu tak veruze nad 150 fsb mu na tej doske velmi neprikuris...
Daj tam posledny bios a skus, odpalenie nieco nehrozi... :wink:
2Janikbanik: Nee, thortony jsou bartony s polovniční cache a sběrnicí na 133(266)Mhz - tedy jako TB akorát jiné jádro. 333Mhz byl pouze jeden thorton a to 2600+, který jsem ale u nás neviděl...
No vravim,ze nie som si isty, ale zhodou okolnosti kamos ma tu istu dosku a a spekuloval nad upg z palomina 1.8+Citace:
Původně odeslal Anduril
No a po cennikocha a v obchodou (u nas) bolo popisane,ze napr. Thorton 2200+ / 333 taze preto som to spominal.
On vtedy neriskoval a kupil klasiku: TB 2200+ na ktoru nadaval lebo po upg dosky (kt600) mu nejde na fsb 166 :?
na KT600 mu nejde FSB 166 co je to za blbost?Citace:
Původně odeslal Janikbanik
2neokop: Já myslím, že to je myšleno tak, že ten procesor to prostě nezvládá..moje 2200+ taky 166 nedá..max. 158 :(
aha sorky spatne pochopeno :)Citace:
Původně odeslal Anduril
takze ve finale je vic nez vetsi procento. ze tam toho thortona rozebehnu ...
noo to jsem chtel slyset ...
a pro jistotu uz jsem se dohodnul s kamosem kterej ma tb na 2200+ na pripadny "vymene" :)
dikes
No tak vidíš jaxe to pěkně vyřešilo :)
presne taaaaaaaaaaak :) intel je spatny aaaaaaaano :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Anduril
Hej a jak to dopadlo?? Fungoval ten Thorton?
jak to dopadlo? koupe thortona neprobehla a mam thoroughreda, ale vzhledem k tomu, ze posledni revize biosu na tyhle desce podporuje bartony, tak nevidim duvod, proc by tam thorton nejel :idea:Citace:
Původně odeslal Malvin