Cau
Mam par dni tento disk. Vykon je super, je hodne rychly, ale trapi me, ze disk trochu piska. zapl jsem jeste vedle samsunga WD80JB a ten je sice trochu hlasitejsi, ale o piskou u nej nemuz byt ani rec..
jak jste na tom vy??
Printable View
Cau
Mam par dni tento disk. Vykon je super, je hodne rychly, ale trapi me, ze disk trochu piska. zapl jsem jeste vedle samsunga WD80JB a ten je sice trochu hlasitejsi, ale o piskou u nej nemuz byt ani rec..
jak jste na tom vy??
Mam 2x samsung Sata 160 a 80 GB ziadny piskot zatial 160 mam uz asi pol roka 80ku 3 dni.Citace:
Původně odeslal Michall
mam ten samy a zadny hluk (AAM zaple nemam)
Na stejnem disku jedu par mesicu a za tu dobu jsem od nej zadne piskani neslysel. Trapi me mirna hlucnost pri seeku i s AAM na max lze disk slyset (a to nejsem netopyr).
Jestli ti piskot neustava nezbyva nez ho reklamovat
Uz jsem ho vratil, pridal jsem 300Kc a vzal jsem Seagate Barracuda 7200.7+ ST3200822A - 200GB 8MB. V porovnani se Samsungem je Seagate min hlucnejsi. U Samsungu je seek opravdu hlasitejsi...
Kde se nastavuje AAM?
no kamo tak neviem ale to je celkom blbost, pockaj na trosku fragmentacie a uvidis, ci skorej budes pocut, imho ti piskal zdroj :)Citace:
Původně odeslal Michall
afaik některý samsungy prostě pískaj...protože samsung má jako dodejce motorů dvě firmy...od jedný piskaj, od druhý ne. jakej kus dostaneš ti nikdo nepoví :-(
Ja jsem ten piskot proste slysel. Mel jsem holt pri vyberu smulu...Citace:
Původně odeslal Marsellus Wallace