Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli jde v XP funkce prvně požívat celou RAM a až pak začít používat SWAP? Zatím jsem to nenašel.Mám totiž 1GB RAM....
Printable View
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli jde v XP funkce prvně požívat celou RAM a až pak začít používat SWAP? Zatím jsem to nenašel.Mám totiž 1GB RAM....
tusim to jde..nbo zrus uplne swap...udeleje si maly ramdisk a swap hod na nej....
a jak udelam RAMDISK?
joo tak to nevim,zkus pohledat..ja vedel jak se dela v dosu :wink:
1) "ConservativeSwapFileUsage=1" IMHO funguje len vo Windows 98/ME.
2) swapfile na ramdisku je blbost, ale v pripade Windows clovek nikdy nevie...
3) na ramdisk v NT/2K/XP treba pouzit nejaky pridavny software
Vo WinXP tento príkaz nefunguje. Aj v programe X-Setup je políčko s aktivovaním tejto voľby neprístupné.
This plugin works only with Windows 98/98SE
mno s tim swapem na ramdisku..resilo se tu kdysi ze win nefunguji dobre bez swapu a kdyz ma clovek hodne ram a nechce swap tak jedine takhle....
To všechno vím Xteq setup,znám dobře, Měl jsem dost dlouho WinME a tam jsem to používal,ale tady to fakt nejde...prostě na HOVNO! Jinak dík za rady..
tymto problemom som sa dlhsie zaoberal, lebo mam tiez 1 GB RAM a nechcel som zbytocne swapovat ale niektore programy/hry su take "hlupe", ze bez ohladu na mnozstvo fyzickej pamate pozadovali X MB swpaku
standarne bezim uplne bez swapaku a funguje to vyborne
ked je to nutne tak nastavim docasne co sw/hra pozaduje ale potom hned zrusim
ramdisk som kedysi fical "RamDisk XP Pro 6.0.0.1" ale od isteho momentu (zeby XP SP1) mi to hodi pri pouzivani bsod a nijak som to nerozchodil, ine ramdisky som k mojej spokojnosti nerozbehal (ten ramdisk co som pouzival bol super), teraz som to chcel pouzit na ukladanie video capture cez fraps ale teda smola