Chtěl bych se zeptat, k čemu je to vlastně dobrý? K čemu je tato funkce např. v Neru, CloneCD, .....? Mně se zdá, že je to jen zbytečná ztráta času. Používáte toto někdo?
Díky za odpověď.
Printable View
Chtěl bych se zeptat, k čemu je to vlastně dobrý? K čemu je tato funkce např. v Neru, CloneCD, .....? Mně se zdá, že je to jen zbytečná ztráta času. Používáte toto někdo?
Díky za odpověď.
Ne, podle mě je to naprostá ztráta času.
Tak, tak strata casu, mozno tak v casoch minulych ked nebola bufer underrun a ine. ochrana, CDcka boli tak nespolahlive ako dnes DVD a palilo sa rychlostou tak 1 az 2x. No a ked to tak zoberiem, tak ja by som to nepouzival ani vtedy, vsak na napalenie 1 CD by som vtedy s testom potreboval daake 2hod.
Mně to dokonce ani nefunguje...v Neru to je zašedlé už od té doby, co jsem tu palírnu koupil a to už jsem měl pár verzí Nera.
Heh tak to mas luck! :wink:Citace:
Původně odeslal Anduril
Jinak v dnesni dobe opravdu ztrata casu!!!
mam tu jeden dovod, kedy to strata casu nie je
pre bezne napalovanie je to samozrejme nezmysel ale pri overburningu je to vyborna vec ako otestovat medium ci zvladne pozadovanu kapacitu
napr. ked ma cd kapacitu 703 MB a chcem napalit 710 MB tak pustim simulaciu a ked prejde tak prejde aj samotne napalenie ale ked simulacia neprejde tak neprejde ani palenie
ked to rovno napalis tak mozes znicit zbytocne medium, viem su dnes lacne ale naco ich zbytocne nicit ked sa da neskodne zistit ci to zvladne, okrem toho ja vacsinoukupujem len kvalitne drahsie media a par som ich takto usetril
Ale na takovouhle vec je v Neru CD-DVD Speed, tam ti to zmeri presne kolik se na medium vejde :wink:Citace:
Původně odeslal ace
Citace:
Původně odeslal ace
problem je ze u mna simulacia prebehne ok, ale skutocny zapis uz nie :-( , takze je to asi zbytocne.
Jasny, to ti otestuje jenom, jestli to zvladne mechanika, ale jestli to cedo pak pujde precist, to uz nezjistis...Citace:
Původně odeslal dexterav
No ja som to pouzil niekolko krat. Najme ftedy ked mi padalo palenie cd. Potom som zistil ze mi zblbol domacky robeny gulaty kabel. Dal som klasicky z obchodu a odftedy nemam problem. :wink:
no ztrata casu..me to zrovna ted parkrat pomohlo...blbnul me disk a nestacil dodavat data palirne DVD...takze jsem zkousel odstranit problem a vzdy kdyz jsem se chtel presvedcit jestli to jeste blbne..nez zkurvit DVD..dal jsem simulaci...