http://www.microsoft.com/downloads/d...5-9e368d3cdb5a
Printable View
Už to někdo zkoušel?
Nevim kolik lidi tady na foru ma english win xp, ale asi moc ne, takze... :wink:Citace:
Původně odeslal Dominator
2Masster: napr ja :)
Hej, uz som to skusal, bezi bez problemov, mozte instalovat :wink:
Jen takova malickost potrebuje to orig. XP? Kamos nema, tak se me ptal...Citace:
Původně odeslal jj
No tak to bez debat :!:Citace:
Původně odeslal Dominator
zalezi na tom, jak je kdo sikovny ze...
Ja nerikal, ze je nikdo nema :wink:Citace:
Původně odeslal jj
Ma SP2 zase takovou podobnou "ochranu" proti piratskym kopiim widli, ze ma seznam seriovych cisel, se kteryma se odmita nainstalovat?
Má len takú istú ako SP1...rovnakú sadu zablokovaných čísel. Čiže úplne "neprelomitelnú". :mweheh:Citace:
Původně odeslal howard
Citace:
There have been a number of discussions on this newsgroup regarding whether SP2 will install on non-genuine (aka "pirated") versions of Windows. Here is the official Microsoft position on this topic:
We expect that nearly all Windows XP users, running genuine or pirated Windows, will have access to the security technologies in SP2. The same users that were blocked from installing SP1 - those that have used a small set of legacy pirated product keys - will be blocked from installing SP2. We believe that there are very few systems in use today that use these keys -- in other words, the pirates have moved on to other keys which we are not blocking.
So how do we charaterize our policy?
We want to make sure that the broadest number of people can install SP2. The nature of malicious attacks on computer users is constantly changing and we will continue to evaluate how we deal with security updates for pirated versions of Windows to best protect our genuine Windows customers.
Thanks,
Gary Schare
Microsoft.
Ujistuju te, ze ta sada neni stejna :wink: ;DCitace:
Původně odeslal bananalama
Mozna proto to ma tolik mega ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Masster
Já vyčkám, tohle je moooc brzo, to známe :wink:
No já mám origos (tm)(c)(r)... takze me je to fuc, ale CZ, takze pockam na CZ. Nevite kdy bude CZ?Citace:
Původně odeslal Masster
EDIT: mám to, výjde v 2/2 září 04
CZ má být v první polovině září ...
Tak jede to v pohodě, přidalo to tam dost věcí, které tam ale měly být už od začátku :roll:
"Dost" ... dost čeho ??? ... akorát to otravný security center, který bylo hned vypnutý.Citace:
Původně odeslal jan555
A pár věcí u nepoužívanýho IE.
Pokud tě to zajímá, je fakt tak těžký si to aspoň přečíst ???Citace:
Původně odeslal Booker
http://www.microsoft.com/technet/pro.../sp2chngs.mspx
btw: pod tím "security centerem" je něco málo vespod ;D
No napsanýho je tam toho celkem požehnaně (8 stránek) ... akorát to co jsem psal, tak toho jsem si zatím tak všimnul po těch pár dnech s SP2.Citace:
Původně odeslal jan555
vie niekto kedy bude finálna verzia WinXP SP2 :?:
Myslíš slovenská, nebo jaká?Citace:
Původně odeslal Wizzard
veď normálna, bude predsa len jedna verzia, nie? :?:
Anglicka je uz dost davno...
SP se liší podle verze, stejně jako OS :roll:Citace:
Původně odeslal Wizzard
EN SP2 finální je (jak vidno), CZ SP2 je ohlášen na polovinu září, o SK nemám páru ... Tos měl na mysli ???
Sorry, moc sa v tom nevyznám, myslel som že bude iba Eng verzia, lebo XP je založené na jazykových balíkoch a napríklad ja mám nainštalovanú Eng verziu SP1, tak potom sa dá nainštalovať aj Eng verzia SP2 ???
Důležité je, na jakém OS to je? Na EN? Na SK? Na ML?Citace:
Původně odeslal Wizzard
Windows XP Professional, Slovak Language Pack :oops: