čaues. kámoš má problém s deskou.. restartoval bios a už přestala najíždět. je to MSI a nevim jaká do řeknu později až mi to napíše. když zapne kompa tak začne pípat repráček. zkoušel jsme všechny komponenty prohodit a dělá to asi deska...
Printable View
čaues. kámoš má problém s deskou.. restartoval bios a už přestala najíždět. je to MSI a nevim jaká do řeknu později až mi to napíše. když zapne kompa tak začne pípat repráček. zkoušel jsme všechny komponenty prohodit a dělá to asi deska...
hmmm a kolikrat pipne? pokud totiz pipa, je se vsi pravdepodnosti chyba v grafice ci v pameti. ( dle poctu pipnuti ).
jinak MSI ma na sobe post diody a tam presne uvidis, kdy doslo k chybe. takze...
na tý desce nejsou ty led diody. jinak to je deska MSI KM4M
a kolikrat pipne jsem se opet nedozvedeli...
jinak msi a jeste k tomu s kmkem. ma v tom externi grafiku nebo pouziva tu co je na desce?
pípá to furt bez přeztávky... je tam integrovaná.. ale jel na atině saphire 9200 a zkoušel jsem tam i jinou... i ramky jiný jsem zkoušelprostě vše co mě napadlo.. ale je mi divný že reset biosu to takhle po*urvil
hmmm a jak to pipa? pip pip pip pip atd? anebo tu dy tu dy tu dy? ono je to vtipne, ale i to je dulezite.Citace:
Původně odeslal Snippet
pip pip pip atd. vím že je to důležité.
ted jeste zalezi, kolikrat presne to pipne. zkus to porovnat s touto tabulkou > http://www.msicomputer.com/support/sup_tshoot.asp#1_4
EDIT: dle vseho muze byt bud poskozeny BIOS ( coz by se dalo resit preflashovanim pripadne vymenou celeho obvodu ) anebo je problem s cmoskou. si si jist, ze mas spravne a dobre nasazeny jumper? ( vetsinou se komp pri spatne nasazenem jumperu cmos clear nerozjede, ale nevim jak je to u msi ).
Hmm, mel jsem ten samy problem s KT3 Ultrou. Nez jsem ji odpalil. Nejdriv pipala 3x, podle tabulky (tu jsem vygooglil bohuzel az pozdeji) problem s ramkou, ale pak jsem ji poslal do kytek instalaci se zaplym napajenim :oops:. Ted se ani nepusti zdroj a vetrak na CPU se toci asi 2 sekundy. Vubec neni videt zadne poskozeni cipu, kondiku, MOSFETu, niceho... Volal jsem na MSI hotline 800 10 10 10, rikali, ze v Pente se mi na to za mrzky peniz kouknou a eventuelne spravej...
pípalo to asi 30 sekund pak jsem se na to vysral... nmeboj jumper je na svym místě... je to divný.. problém je ten že ten komp je z takový akce ze super marketů a v zadu byla taková ta nálepka "záruka" a tu jsme strhly.,.. tak jesi i uznaj reklamaci
neuznaj, proto tam ta nálepka je:) řeknou ti, že sis to udělal a adios...můžeš se ale zkusit domluvit=ukecat, aby se na to podívali že jsi to neudělal ty. změní se něco, když ho najedeš bez paměti? vyndej GK aby najel na integr...Citace:
Původně odeslal Snippet
večer ke kámošovi jdu... skusim to vše znovu...