............jaká je podle vás nejlepší combo mechanika na našem trhu ?......
Printable View
............jaká je podle vás nejlepší combo mechanika na našem trhu ?......
Combo je na nic. Jestli máš v casu misto, dej si tam zvlast DVD Toshiba a CDRW třeba Lite-On(doporučuji), Teac, Plextor nebo Yamaha F1.Citace:
Původně odeslal Jezyn
Podle mého názoru asi LG...sám jsem se rozhodoval taky, ale na konec jsem si nechal poradit a koupil každou zvlášť... Vím že dělá comba TOSHIBA, LG, Samsung a snad i PLAXTOR...Já bych šel spíš do LG..
...jenže ja dvd mechaniku nechci ...... dvd-ecka si prehraju tak 3 za rok a kvuli tomu zvlast mechaniku kupovat nechci ......
...taxem si koupil Toshibu SD-R1312 - sem zvědavej :wink:
Tu mechaniku mám asi měsíc a zatím jsem nenašel vážnější problém, snad jen že je tam pouze jedna dioda s jednou barvou, ale to mě netrápí. Jinak se mi zdá super tichá.
Ja ma Plextor (12DVD,40CDR,20CDWrite,10CDRewrite) a mam s nim problemy. Obcas se sekne po vlozeni CD, nektery (i originalni CD) vubec nenacte. Budu ho muset reklamovat. Doporucuju koupit zvlast DVD a CDRW, nejlip oboje od Teaca.
jj, combo je shit, gdyž se ti pose**e laser, tak seš v řitiCitace:
Původně odeslal BDs
Mě combo mechaniky na h*vn* nepřijdou. Pokud si někdo pouští DVD jen občas a tak často taky nevypaluje, tak je podle mně combo ideální volba. Na čtení CDček používat pořád normální CDromku (tu má každej) a k tomu přikoupit combo a je klid.Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Někde jsem četl, že ta LG combo mechanika je docela slušná a má vynikající cenu.
Toshiby jsou obecne hodne dobre DVD. Prodavame i jejich comba 1312 a zatim si nikdo nestezoval a kamaradi, co je maji jsou zatim taky spokojeni.
Samozrejme, ze je lepsi mit samostatnou vypalovacku a DVD, ale pokud se nekdou parkrat za mesic na film a prepali do 20 CD za mesic, tak je combo urcite dobre reseni.
.... jsem v pohodě....tá toshiba je dobrá ....pro moji potřebu vynikajicí ........ za měsíc tak 2 dvd filmy, kolem 5 ti cdr/rw, kolem 10ti cd .....zatím bez problému...