Prosim poradte aku platformu zvolit, zjtra kupujem novy zaklad, tak by som chcel poradit , co vybrat. Dakujem :?: :?: :?: :?: ???
Printable View
Prosim poradte aku platformu zvolit, zjtra kupujem novy zaklad, tak by som chcel poradit , co vybrat. Dakujem :?: :?: :?: :?: ???
dle finanční situace AMD64 3000+ nebo 3200+ :wink:
Jasne ze AMD ak mas dost bubakov tak socket 939 je tu len pre taba :!:Citace:
Původně odeslal falkom
ak nie tak staci aj socket 754 ale stale len AMD64 :!:
Ibaze intel je aj tak lepsi , ci nie a ak sa skombinuje s dobrou grafikou napr. MSI 9800 pro , tak ide lepsie nie?
Moj nazor je ze Intel zaostava za AMD uz dost vela :?Citace:
Původně odeslal falkom
Jedine co maju viac su Megaherce ale to je asi vsetko :oops:
Proste trocha zaspali a stale spinkaju :roll:
Pokial to chces hlavne na hry tak AMD 64Citace:
Původně odeslal falkom
Nie Intel je v skoro vsetkom horsi ako Amd 64bit, takze s kludom kup Athlon 64, a tes sa na nove directX a windowsi a dalsi software optimalizovany na 64bitov, samozrejme ze aj hry, pre intel ta optimalizacia nieco potrva, vyda svoje 64bit prociky ovela neskorej , takze skus ten Athlon 64 :-)Citace:
Původně odeslal falkom
Hlavni vyhoda novych AMD 64b je, ze je to uz zavedena / ozkousena technologie ...
zatimco intel kde nic tu nic ... jen prihazuje MHz, teplo a spotrebu ...
Stavajici ceny - P4/3,0GHz NW - 7300 s DPH, A64 3500+ S939 11800 s DPH. Rozdil 4500 Kc. Nebudu ti radit A64 do S754, neni to nejlepsi reseni. Rovnez tak ti nebudu radit Prescotta kvuli spotrebe. Poradim pockat tak 2-3 mesice, ceny A64 do S939 pujdou dolu.
Ibaze ja kupujem zaklad už teraz a nechce sa mi čakat, Ceny Ahthlona 64 a P4 sa vyrovnali, A64 su lacnejsie. pRECO NIE JE DOBRY SOCK 748? jA VIEM IDE O PODPORU ALE amd SI JU URCITE UDRZI. pODLA MNA NAJLEPSIA VOLBA jE p4 3 Ghz s jadrom Nortwood. Asi tak
Tak chces radu, ale kdyz ti tady vsichni reknou jdi do A64 tak zacnes psat, ze P4 je lepsi, tak se trochu zamysli :roll: Btw. jdi do A64 :wink:Citace:
Původně odeslal falkom
Taky FAKT nevím, co by jsi chtěl. Působíš dojemm zatvrzelého Inteláka :) Prostě nám věř a kup si AMD64. Jednou budeš třeba ještě děkovat ;D ...no, to asi ne, ale KUP AMD64!Citace:
Původně odeslal falkom
jednoznacne chod do A64. ja som si pred par dnami kupil A64 3200+ a nelutujem :-)
Kup si A64 mam ho a nemuzu si ho vynachvalit....
ako vsetci hovorili a ja som spominal vyssie, je athlon 64 do socket 754 dnes mega delo oproti p4ke po.ranej, takze si zober v uvahu p4ka zamknuta, smutne co ? athlon 64 odomknuty, takze nasobic ako chces zmenis, potom si vezmi v uvahu ze 3000+ dokonca aj 2800+ taktnes na priblizne 2,3ghz az 2,45 podla stastia, vykon nejakych 3800+ ti uz asi nieco hovori, lenze je to ovela vykonnejsie ako 3800vka p4 a v tom je ten figel, dalsi pes je zakopany v tom ze uz je to vykonnejsie a podporou v softwari to zase kvoli 64bitom bude rychlejsie vo vsetkom co sa uz u P4 povedat neda, tam nieje uz co urychlovat staru architekturu, chyba tam tych 64bitov a poriadne silna vypocetna sila, ved sa pozri ako AMD drvi Intel a na akych frekvenciach, 8-)
jednoznacne athlon 64, je lacnejsi , je rychlejsi, ma buducnost(aj ked je to len socket 754 trebars) :wink:
MK2: nasobic nezmenis ako chces. da sa menit len smerom dole. takze ked chces 2800+ taktnut na 2450MHz, tak potrebujes dobru dosku a dobre pamate.
stejne je demence ptat se jaky koupit zaklad kdyz kazdej rekne neco jinyho pak v tom mas este vetsi bordel nez predtim co si sem napsal ....
Ja myslim, ze se nahodou docela shodli... Kazdopadne kup Athlona 64 ;D
dej to do intelů a máš jasný že ti řeknou intel...chjo...
presne tak :lol:Citace:
Původně odeslal Likedi
Popozeraj si testy a vyber si sam :wink: AMD64 ...rulezzz... moj nazor
No, jsem zvědavej, cos koupil, ale podle mě je to naprosto jedno. Zajímalo by mě, kdo má co k dispozici k porovnání, že může tvrdit, že je něco shit a něco super, pěkná blbost. Mám obě platformy ve více vyhotoveních a verzích k dispozici a nedovolil bych si dneska tvrdit, že je něco z toho zvlášť lepší. Osobně mě doteď A64 nepřesvědčilo, v okamžiku, kdy bude opravdu lepší a za srovnatelnou cenu, koupím si ho sám (jak vidno, doposud taková situace nenastala).
Presne tak ako hovoril jeden uživate.Ja som dal penium 4s A64 v fore AMD a aj Fore Intel, no "pan" administrator :evil: mi to stopol tam a nechal v AMD, takze ziadna objektivita, ked to dam do Intelu, tam mi budu radit P4, inak este som nic nekupil , lebo velkosklad dokopy nemal nic, len Preskot a twen nechcem ani vidiet ;D , A64 su len na objednavku.
Tak co mi poradite P4 3 Ghz , CI A64 3000+ ???????????????? :?:
poradím ti ten 3.4GHz co prodávám já...6300 není pálka. radek-B kaskádu, eheim 1048 a nějakej slušnej radiátor, nějakej NB blok...ram 2*512/433 nebo víc je jedno jestli corsair, OCZ nebo kignstone a desku? activer prodává gigabyte 8IK1100 v2, => tu můžu já (i jan555 - má ji) doporučit...a grafiku? X800PRO VIVO a flash na XT:)
Prwesne taky P4 chcem , Aky je ten nortwood 3 Ghz, tak cv pohode si ho pretaktoval? aky je v hrach? Mas skusenosti s preskotom ?, kupil by som ho ale ja to beriem na firmu :oops: