Už chvíli mám koupenej monitor AOC 7k+ a chci se zeptat, jestli i Vám dělá to, že při každým zapnutí se musí upravit obraz monitoru, protože je rozštelovanej, někam posunutej. Dík
Printable View
Už chvíli mám koupenej monitor AOC 7k+ a chci se zeptat, jestli i Vám dělá to, že při každým zapnutí se musí upravit obraz monitoru, protože je rozštelovanej, někam posunutej. Dík
Pokud to není moc, tak je to normální. Seřiď si obraz po zahřátí a smiř se s tím. ;D Není to EIZO :wink:Citace:
Původně odeslal fotacek
jj, AOC je shitík, taky jsem jedno měl, zkus si nastavit obraz v PowerStripu, aby se ti po po každým zapnutí vyladil automatickyCitace:
Původně odeslal Mastr
Shitík? By mě zajímalo, co bys za takový peníze chtěl? Moje Q790 to dělá taky, ale stála přes 5kkč, tak člověk nemůže chtít zázraky btw Si to v powerstripu nastaví a až se zahřeje, tak se mu zase rozhodí :idea:Citace:
Původně odeslal Lada Kolar
no ja mam 5 rokov stary Dell 17" a tento problem nemam... a stal ma 1800 sk
predtym som mal veeelmi staru 15" a to iste, ziadny problem
Počke až se ti monitor zahřeje (nech ho tak 15-20minut) a pak ho nastav v jeho OSD menu - rozměrům obrazu musíš dát rezervu -není to špičkový monitor, takže obraz se bude zmenšovat/posouvat s tím, jak se bude monitor zahřívat- až na nastavenou hodnotu. Pokud to ovšem bude stále špatné, tak ho reklamuj....
2Mastr: Miro v podpisu (obrazovka Samsung), stál 4500 a nedělá to ;)
Jasně, ale zase bude mít určitě jiný chybky. btw se mi nezdá tom posouvání moc velkej problém, když to vlastně zmizí.Já musim zaklepat, že se mi vyhnulo prohnutí dolního kraje obrazu. Akorát jsem měl koupit Q910 a ne jenom Q790.... ;DCitace:
Původně odeslal Anduril
Hehe, ja som mal na koleji na stole Q790 aj 7KLR+, oba nove, a obraz bol o dost lepsi na tom Q790, najma pri 1280*1024/75...Taze bud rad,ze nemas AOC. Ten moj som 7KLR som kupil za 10 K Sk a za rok predal za 4500 SK ,-Citace:
Původně odeslal Mastr
No ale to bol predaj taky veeeelmi kamaratsky :wink:
njn treba ho zahriat... kamos ma to iste, inak ked uz tu hovorite o tych cenach, som asi pred 4 dnami kupil EIZO T57S 17" (1280*768 85Hz, 1024*768 pri 100Hz) za necelych 3000 korun aj s rocnou zarukou :wink: