pří flashování 9800 Pro na XT se objevuje hláška: Error 0FL01:press 1 to continue. Kde je chyba???
Pri info BIOS vytažený z karty: R360 Hynix DDR 113-A18812-100 BIOS
Printable View
pří flashování 9800 Pro na XT se objevuje hláška: Error 0FL01:press 1 to continue. Kde je chyba???
Pri info BIOS vytažený z karty: R360 Hynix DDR 113-A18812-100 BIOS
Flashrom si skusal?
zkoušel, jak 1.3 , tak 2.23, dle postupu viz FAQ
Ako vyzeral ten command, ktory si skusal? Mal si tam aj "force" flag "-f"?
flashrom -f -p 0 nazevbiosu.*
Takhle to bude fungovat :wink:
tak to jsem neměl,jen:flashrom -p 0 nazev biosu.bin, jdu to zkusit,zatím dík............
tak je mi líto , ale ani tohle nefunguje,stale ERROR 0FL01:.....
.... tak to sem na to zvedavej .. esli se te to povede, pac jeden typ hynix biosu tam nesel naflashovat a hazelo to dicky error hlasku (pokud se to flashoval na samsung cipy) jelikoz ty hynix byly nak teplotne rizeny nebo co, jak si to tak este pamatuju .... takze tam bez problemu fungovala vetsina samsung biosu .... takze zkusit jinej bios ze :wink:
......no ja tam právě Hynyxy mám.......tak se asi na to zatím vykašlu,než něco p****t.............
.... tak tj .. zkusit ten samsung bios muzes, ciste teoreticky by to nemelo vadit, neco sem se uz naflashoval, nehlede vyrobce pameti .... ofsem f tomhle pripade dela podle mne domrd ta pametni termal sracka .... jinak se toho nak zasadne neboj :wink: .. maximalne naflashujes zazalohovanej bios po slepu nebo pres PCI grafiku ;DCitace:
Původně odeslal Carl von Banhoff
tak už je tam,....... jen jsem opoměl já hlava děravá ,sekerou otevřená,na bootovací disketu si nahrát drdflash.exe a přes flashrom 1.3 tam šel, kupodivu úplně stejný BIOS t.j. R360 Hynix DDR 113-A18812-100 BIOS ,ale po flashnutí se hlásí jako Sapphire Radeon 9800 XT.......
Stastny to chlapec 472/402 to ja mozem len o takych pametiach len snivat :roll:
to Champion:
tak nebreč, koupím Ti lízátko, ale teď vážně, víme jak to s těma RAM kama je, je to zkrátka loterie.............................já asi vyhrál...
Mam ten isty problem Error - 0fl01...
co je to ten drdflash.exe a kde ho najdem
ale ked dam na moju kartu bios od Sapphire9800Pro 128... tak to ide a napise mi ze uz je tam. Len pri XTckach to stale pise Error :o
uz to mam :lol: