-
Funguje cMessenger ?
Pred casem sem pouzival program cmessenger na svem Siemensu C55, ale uz nejaky cas se nejde vubec pripojit. Cetl jsem nekde na zive, ze maji problemy, jejich stranky fungujou, nasel jsem v novinkach, ze vydali novou verzi, tak sem ji sosnul a nahral do founu, bylo tam i neco o zmene IP adresy, koukal jsem na soubory v adresari cmess/storage v telefonu, ta IP tam je. Ale stejne se mi to ani ted nechce pripojit. Beha vam?
-
-
Me nefacha, co bych mohl mit blbe? Mam nejnovejsi verzi a siemens c55.
-
mne funguje. uplne v poho. mam nokiu 3100.
-
-
si dobre registrovany na webe? a mas aktivovane sluzby? (ICQ)
-
No registrovanej sem byl, icq sem mel aktivovane, este v dubnu nebo v kvetnu to normalne fungovalo. Ted sem se zkousel prihlasit do weboveho konfiguratoru a vyfuckovalo me to s hlaskou:
Nepodařilo se připojit k cMessenger serveru.
Co to je za blbost? Zkuste se tam nekdo prihlasit, jestli vam to taky pise. Kdy ste se registrovali? Nemam se nahodou znoav registrovat? Zaznamenal jsem na zive.cz clanek (cca cerven), ze meli nejake problemy, tak jestli nesmazali vsechny uzivatele.
-
Taky me nejde prihlasit, nechal sem si na mail poslat heslo (vypsalo to spravnej mail) a jeste neprislo...
-
Me taky heslo jeste neprislo. Vy, kterym vam to funguje, kdy jste se registrovali?
-
Ja sa nemozem ani zaregistrovat... :-(
-
Ja som sa registrova tak mesiac dozadu
-
Dnes se mi podarilo prihlasit se do toho webovyho hajzlu, ale na telefonu to furt nemaka :-(((
-
Tak jsem znovu smazal z telefonu cmessenger, stahnul, znova zadal nastaveni a zase to nefunguje. :-( :evil: :?: :!: :?: krucinal
-
Tak uz to funguje. Zjistil jsem, ze nemam v telefonu nastaveny DNS, nevim, jak je to mozny. Avsak par dnu byl server skutecne mimo provoz.