Vraj pre D3... ;D (WinXP & 2000 only)
http://www.ati.com/support/infobase/4547.html
EDIT: Takze geometry instancing support je udajne tiez included, ak by sa chcel niekto pohrat s FC 1.2...
Printable View
Vraj pre D3... ;D (WinXP & 2000 only)
http://www.ati.com/support/infobase/4547.html
EDIT: Takze geometry instancing support je udajne tiez included, ak by sa chcel niekto pohrat s FC 1.2...
N E D O P O R U Č U J I, výkon v DOOM 3 na mém železe cca o 5% nižší, a textury, včetně třeba písma v menu jsou rozostřené, tak že menu je například prakticky nečitelné :eek: ;D ;D
Však to taky je pro X800 (výkon v Doom 3) a žádné zhoršení se nekoná. Nejspíš se ti nastavení hodilo na default, mě to taky dělalo ze začátku, pak jsem si dal v ovl. panelu vše na default a bylo to v klidu.Citace:
Původně odeslal flash
sem si je taky pro srandu stáhl... :-) :-)
pro nás to bude 5-12fps, co jsem zatím viděl info od ostatních na jiných fórech :wink:Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
no mne to tieto ovladace dost pomohli k plynulosti hre ...
No nevim nevim, ja tipuju ze to bude rychlost na ukor kvality.
Citace:
Původně odeslal Crus
Prave ze ziadna rychlost ! v Benche som mal presne tak isto ako Cat.4.7 ale je to plynule uz nie je ziadne trhanie pri narocnych scenach ..
Ide mi to krasne na 1024x768 na Hight detailoch..
Hmm zatím mi D3 jede k mé spokojenosti a radši si počkám na final verzi 4.9.
otázka je jestli 4.9 budou final,4.8 jsou zatím taky jen bety.co na to control panel,nedělá potíže?nevíte někdo?
Jedu na 4.8 beta a CP je uplne v poho :wink:Citace:
Původně odeslal snacker
tak to prubnu,nejdřív s CP z 4.7,a potom sosnu ten betáckej,takže říkáte u X800 PRO je poznat rozdíl,jo?
tak jsem tam dal 4.9 a po restartu mi donekonečna najížděl OS.Tak jsem to musel vrátit
Musim sa opakovat mne to pomohlo ide mi DOOM v hre lepsie...
ziadne sekanie, ziadne problemy pri instalacii ;D
Final bude 4.8 a 4.9 snad za měsíc. Control Panel jede pořád v pohodě :-)Citace:
Původně odeslal snacker
Tak jsem to taky prubnul. :roll: 1024x768 High. Avg 37,5 Fps vic ani prd :wink:
nenabehli windows, bluescreen, nudzovy rezim, naspat Cat 4.7
ja jsem v pohode, D3 je znatelne rychlejsi a plynulejsi
lítáto jako kuna, masox největší.....