Mam ho len vaham ci ho mam nainstalovat nechcem stale formatovat disk :!:
Printable View
Mam ho len vaham ci ho mam nainstalovat nechcem stale formatovat disk :!:
možno je to blbosť, ale nedá sa to skúsiť vo Virtual PC? ;D
Hmm to asi nejde :? ja len ci ho ma niekto nainstalovany ???Citace:
Původně odeslal Wizzard
V VirtualPC mozna ne, ale ve VMware ano, nova verze uz ma mit simulaci 64b procesoru ;-) Takze to zkuste, taky by me to zajimalo.Citace:
Původně odeslal Wizzard
EDIT: já to nezkoušel :wink:
Dej si ho na sólo partici, pokud ho chceš na normální práci, tak je ještě příliš brzo ...
Na normalnu pracu treba pockat tak do SP2 alebo SP3 ;D
Urcite bude zase kopa problemov s drivermi.
Sakra na ved bez driverov to nepojde :evil: asi 64b je s orig Windows drivers na prd :!:Citace:
Původně odeslal Rainbow
To je to, o čem mluvím, vzpomeň na přechod z 16-bitu na 32-bit, to byla katastrofa :roll:(a tohle bude možná ještě horší)Citace:
Původně odeslal cluzoe
ved prave. no treba sa pozriet ci uz ma nekto napr. Nvidia alebo niekto tie 64b drivers dufam len ze natom pracuju :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
Linuxove ovladace od nVidie pro 64b jsou tusim uz nejakou chvili, tak pro windy taky snad neco bude...Citace:
Původně odeslal cluzoe
Windows XP64b?? k cemu to ma byt, to je nejaka nova hra? ;D
To vis, ze je :wink: Zkus si ji zahrat pres VMware ;D Parba jako prase, odklikavas errory a kdyz jich mas 50 za minutu, tak se to resetne a des do dalsiho levelu ;D :lol:Citace:
Původně odeslal lempour
Noooo tak to asi fakt skusim to bude lepsie ako :arrow: Far Cry ;D
No uy som ho nainstaloval aaaa JE to humus nic nefunguje a ak ano tak nie ako ma :!: Nic 32b tam nefunguje ani total comamder no proste NIC :!: Aj Look to ma ako Win 2000 a nie ako XP... PROSTE treba estw POCKAT :!: Tak FORMAT "C" :oops:
a to jsem je chtěl vyzoušet... :oops:
tak nic :? díík :wink:
ani to nestkusaj je to o NICOM :!:Citace:
Původně odeslal sofokless
nic nove v tejto oblasti? v podstate nic vsetoborne tu neni napisane. v tom novom threade co som zalozil som myslel ze mam nato SP1 a ten zodpoveda SP2 v normalnych xpckach..
co ta presne zaujima ???Citace:
Původně odeslal alzheimer
:-( inak nieje ten Win 64 moc funkcny musia to vsetko este poriadne doladit :!: moyno neskvor to bude OK :idea:
si pozri nove diskusne forum tusim pod AMD 64 ale lockli mi ho. tam som napisal co vsetko mi nejde...