Jak mam nahrat treba 2X win98 nebo treba vsechny MIcrozovt produkty Nejvic se mi podarilo nahrat Win NT+98+2000 a xp se mi premazaly installem 2000 .Musim na to mit nejaky manager ????? Nebo jak bych tam treba k tem Winum moch narvat Lunixi???
Printable View
Jak mam nahrat treba 2X win98 nebo treba vsechny MIcrozovt produkty Nejvic se mi podarilo nahrat Win NT+98+2000 a xp se mi premazaly installem 2000 .Musim na to mit nejaky manager ????? Nebo jak bych tam treba k tem Winum moch narvat Lunixi???
proc tolik systemu?....ja pouzivam W98 a WXP a stejne ty 98 nepouzivam ;D
Já tedy mám WinXP, WinME a Win98.
Mám to hlavně kvůli tomu, že programuji potřebuji občas něco vyzkoušet jsetli mi to všude půjde.
Manager používám BootMagic.
XOSL ... www.xosl.org
Neni pak lepsi mit neco na zpusob virtualniho pocitace, abys nemusel rebootovat ? Treba VMWARE ? To by ostatne melo vyresit i ten problem s instalaci 2xWin98. Ale vazne nechapu proc :-)Citace:
Mám to hlavně kvůli tomu, že programuji potřebuji občas něco vyzkoušet jsetli mi to všude půjde.
Kdybych mel na kompu tolik systemu, tak bych se tejden rozhodoval, kam jako mam bootnout ;D ;D ;D
System Commander rulez
Ide inštalovať aj z DOS aj z WIN... ostatné možnosti tu nebudem rozpisovať, už som to niekoľkokrát spravil a bolo to vždy minimálne na stranu... ;)
Taky jsem kdysi používal XOSL ale nedávno mi učaroval System Commnader :) Je fakt bomba.
Jinak já mám WinXP, DOS (kvůli assembleru, C a Pascalu) a Linux (ovšem až se mi ho podaří nainstalovat :roll: ).
Mandrake 9 jde nainstalovat snadneji nez win.. :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Skus VMWARE 3.2 alebo VIRTUAL PC 5.0 (za peniaze). Su to virtualne pocitace (redhat 7.1 v XP je naozaj super :lol: ), alebo BOCHS , ktory
je free ale z mojho durona urobi 486/33 MHz :?
Tak něco takovýho nechci. Když linux tak linux a ne něco co je jednodušší než Win :wink:Citace:
Původně odeslal KtK
Mám problém ho nainstalovat na RAID víš? :roll:
1. System Commander
2. XOSL
dal to neni dulezity...