Zdravím všechny,mám možnost mít za pár babek board Abit KG7 s chipsetem AMD761. Máte s ním nebo s AMD761 nějaké zkušenosti? Dík.
Printable View
Zdravím všechny,mám možnost mít za pár babek board Abit KG7 s chipsetem AMD761. Máte s ním nebo s AMD761 nějaké zkušenosti? Dík.
Já mám ASUS A7M s tímhle čipsetem a zatím všechno bez problémů
Tak to je potěšující zpráva. Díky.
jo, mam na nem athlona, viz dole. max. fsb byla 170, ale to uz moc nerozdejchaly pameti. je to stabilni (az na morrowinda, ten se ne moc dobre snasi s prataktovanou fsb :)). jestli to mas moznost koupit za babku, tka bych do ni sel :wink:
Mam tento chipset tiez a v pohode.
Chcem sa spytat ake ovladace na dosku pouzivate a kde by som ich mohol stiahnut. Mam tam nieco teraz ale mam taky zly pocit ze to nie su tie spravne. A na tuto dosku neviem najst tie spravne ovladace alebo neviem kde hladat.
moc jsem nepochopil co myslis ovladacema na desku? bios? nebo via 4in1? nebo co dal???
Myslim Via 4in1. Nasiel som ich kopec ale akosi ziadne z nich neboli pre tuto dosku.Citace:
Původně odeslal riksa
Mě v Asusu fungujou zatim všechny 4in1.Jenom je třeba samozřejmě při instalaci nezaškrtávat instalaci AGP driveru.
nedelaj se pro desky, delaj se pro chipsety via obecne. ja pouzivam via4in1 4.37 a je to docela v pohode. dal viz mm, nezapinat agp driver, pak to dela dost bordelCitace:
Původně odeslal Wampa
A kde by som mohol stiahnut tie ovladace 4in1 4.37 pre Windows 2000 a Windows XP ???
Zkus třeba www.svethardware.cz sekce download-via
www.via.com.tw ... tam toho maj kopce :-D :-D :-D
Ved tie vase dosky (KG7) nemaju VIA chipsety :-) :-) :-)
Ale ano (ciastocne) Vacsinoou je tam southbridgeVIA 686BCitace:
Původně odeslal mino
ale maji, maji Southbridge VIA686B. chipset od AMD, ktery mel i southbridge od AMD (tusim ze 762), se jmenoval 760 :wink:Citace:
Původně odeslal mino
No nic kazdy sa uci :)Citace:
Původně odeslal Laci
Jak ste pisali o tom agp driveri, mi to mohlo dojst uz tehda :idea:
Co som pocul, tak 761 bol velmi stable cip, aspon myslim :?:
Skoda ze AMD neurobila nastupcu :-(
;D ;D ;D AMD Ruleez ;D ;D ;D
AMD chysta chipset ( tusim 8xx :?: ) pro K8 ... doufam, ze svou stabilitou a vykonosti jeste predezene 761 se kterym mam skvele zkusenosti.