AXDC2000DUT3C Z418332E40169 AQYHA0418FPMW Pojde mi este unlocknut???(Co mam spojit aby som mal nasobic 10-11.5 navod please ).... chcel by som 200FSB .....Dal by sa s neho este urobit Barton??? Diky za odpovede........
Printable View
AXDC2000DUT3C Z418332E40169 AQYHA0418FPMW Pojde mi este unlocknut???(Co mam spojit aby som mal nasobic 10-11.5 navod please ).... chcel by som 200FSB .....Dal by sa s neho este urobit Barton??? Diky za odpovede........
http://www.ocinside.de/go_d.html?/ht...ainting_d.html
ale asi nepojde unlocknut - je z 04/18 takze bude asi superlock...
pokial nejde menit nasobic v biose tak je superlock a potom neodomknes ani cache...a v tom pripade ti je zbytocny aj ten odkaz co som ti poslal...
Proste so superlockom nepohnes...
No můžeš být rád že ti to jde aspoň na 166...můj 2200+ nejde ani na těch 166 :-( Myslím, že ty poslední série jsou dost šunky..a mají strop kolem 2100MHz.
Kua aj s procikom aspon ze je v zaruke.........
zbav sa ho a kup z Agemu mobil hocijaky
Prave nad tym rozmyslam :wink: :wink:
Myslim, ze je kravina kupovat si 2200+ kdyz ma vysokej nasobic, tim padem samozrejmne sance na rozbehnuti na vyssich FSB klesa. Jiny nez 2000+ bych v pripade Thortonu nebral.Citace:
Původně odeslal Anduril
No teď už to vím taky...moje první AMDčko ;) A navíc jinej jsem tehdá nesehnal...stejně už půjde brzy pryč 8-)Citace:
Původně odeslal Vegan
Ok, jasny. Koukam, ze mas Albatron, je super ne?Citace:
Původně odeslal Anduril
No hodlám investovat do XP unlocked a využít toho albatrona...zatím jsem nevyužil jeho potenciál...ale podle zahraničních fór by měl být super....jinak stabilita a možnosti nastavení jsou fajn už teď ;)
Hmmm dnes som ho vytacal(Thortona) ide na 2300MHz(184x12.5) pri 1.70v stabilne...post som mal aj 2500MHz, ale to som sa bal mal vysoke teploty.. Narazil som na zaujimavy kusok...Uz si ho nechavam :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: