Athlon XP na FSB 200 ? Ide to! :o
http://www.zive.sk/h/TestCentrum/AR....04478&CAI=2174
Printable View
Athlon XP na FSB 200 ? Ide to! :o
http://www.zive.sk/h/TestCentrum/AR....04478&CAI=2174
Ale to uz preci fsichni vime, a nekteri uz tak davno behaji :)
Naozaj? ;)
a nejde to a nejde to....potvora jedna procesorska :-( :-(
ZIVE sa snazi ....
ale skoda ze v tom clanku som nikde nevidel nastavenia casovania pameti ...ani presny typ
- ved vsetci vieme ze Samsung DDR333 nie je ako Samsung DDR333 :wink:
2 Gabo: Aj tak si myslim ze sa to neda ... :lol:
He to je nam ale novinka :) Nemit tak debilni grafiku tak by mi to 200 jelo :(
ja to mam nejak podleany, me to svinsky pada, jakmile vlezu treba jen na 170MHz :evil:
Inac dalsia vec na tom clanku ZIVE
30 min je malo - moja APACER pri agresivnom nastaveni CL2 a 195FSB v PRIME95 Torture urobi niekedy chybu po 120! minutach - co by niekto mohol povazovat za rock solidCitace:
Stabilitu sme najprv overovali programom Prime95 Torture a Sandra Burn-in testom (30 / 30 min)
:evil:
Me to taky nejde...bud je to v desce nebo pametech...od 200Mhz vys zacina AGP Tearing...
Vzdyt tady lidi behaj i 205-210...
Ale ten clanek je takovej chaotickej na me - nelibi semi... :( :evil:
Clanok sa mi zda pisany nejak narychlo,inak podstatne veci tam su, ostatne si domyslime :lol: :lol: :lol:
Je tu hodně lidí, kteří běží na 200Mhz. Asi je to otázka spíš všeho ostatího než CPU - hlavně paměti a grafika.
Myslim ze ohravat tady pisnicku na tema (L)Zive.cz uz tady nema cenu, nebo snad jo.......
no jo, ale nezapomen, ze tohle bylo zive.sk ;D
;D vidis, ani sem si nevsiml, ale kdo by se v tech srackach prehraboval ;D
Hej nad 200 MHz FSB nastava AGP tearing...mimochodom ma z vas niekto 8K3A/+ v rev. 1.3 ? Mohol by skusit ci aj tato ma AGP tearing.
Vela zalezi od pameti a grafiky...ja ma sice aj sietovku ale zvlada to v uplnej pohode.
2Deviant: s tymi 120 min. mas pravdu...
No a ZIVE nebudem komentovat..v clanku bolo to co trebalo aby tam bolo ale nejak rychle napisane ci co.
;DCitace:
Původně odeslal Rabban
To vý už skoro každej. Takže na živě objevovali po několikáté ameriku.
no taky si mylsim ze je to otazka spise grafarny a pameti nez CPu kdyz jsem mel doma napr 1600+ uz asi 4 a vysechny mi na mim compu max nabehne bios pri 180 a vic ani tuka :evil: