http://www.hardware.fr/articles/415/page1.html
Printable View
Pekne spravený test, škoda že neviem francúzsky. Ale prehľad grafov sa dá pochopiť aj tak. HF2 vyšlo celkom dobre, že?
KOnečne nejaky server ktory sere s prepačenim na Creative
Sblive forever....(alebo naco vyhadzovat 2x viac za Audigy)
SB Live som mal a bola to hotova pohroma !! Same problemy pod XP . Creative nikdy viac !!!
Dobre vyzera ta philipska.Som ju videl predavat v rakusku,ale nevsimol som si cenu,ale asi tam zajdem :wink:
mam sblive + XP a bezi nadrene, jedyny zadrh proste nic, holt u teba bol asi problem na stolicke pred monitorom...Citace:
Původně odeslal cLiVe
ta je velmi dobra ale ma malo IN/OUT. ale ten čip Philips je fakt genialny !!!Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Ale Marečku nejeduj sa :)Citace:
Původně odeslal Marek
ja som mal aj Augidy a creative je jeden VELKY S.HIT !!!!! ROZUMIEŠ S.HIT !!
jj, moje rec. :evil:Citace:
Původně odeslal cLiVe
2cLiVe: Audigy velky shit ? A v cem jako ? Manik co o necem vykrikuje do sveta ze to je velky shit asi musel mit hodne negativni zkusenost... Ja mam asi 1/2 roku obycejneho Audigy-playera za necele 2k a jede mi pod winXP absolutne bez problemu - ve spojeni s DTT-ckem nebo drevenym Geniusem to hraje vice nez slusne. Nemels spis nejaky nekompatibilni HW nebo prilis vysoko sbernice pri O/C ? ;D
PS: Je teda fakt, ze to na zadne profesionalni zalezitosti nepouzivam. Na to jsou jine zvukarny v trochu jinych cenovych relacich...
Ja som mal Augidy asi na týždnen. 4 drivry a stale robila problemy . - V hrach (na nepretaktovanom systeme) , v AtomiX Mp3.
Este stale mam Philips PSC 705 Seismic Edge (Ako Acoustic Edge bez interneho a externeho S/PDIF vstupu).Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Keby si mal zaujem...