každej co jsem zkoušel ukazoval něco jinýho...
WinXp jsou také zblblý a ukazujou každou chvílu něco jiného...
Jedná se o model s 2800+ to znamená 1,8Ghz, ne?
Ale jakým softem si ho prověřit??? Díky za rady ;D
Printable View
každej co jsem zkoušel ukazoval něco jinýho...
WinXp jsou také zblblý a ukazujou každou chvílu něco jiného...
Jedná se o model s 2800+ to znamená 1,8Ghz, ne?
Ale jakým softem si ho prověřit??? Díky za rady ;D
AMD - Central Brain Identifier. Ten je super.
cpuid (snad nedostanu slepejse za jednoslovny thread, teda ted uz vlastne jednoslovny neni)
jo zkusim... ale tím cpuid to nejde... asi mam starou verzi.. Jinak to jde Sandrou 2004(pro další jako já)
Ještě mam ale jeden dotaz...
notebook je krásně tichý ale na můj vkus moc hřeje... bojím aby se nepřehřál. Větrák občas spouští ale není to málo? Na své PC viz podpis používám CpuIdle extrem ten chladí cpu a ukazuje jeho teplotu.
Jaký program můžu použít na athlon 64 ?? Jo jedná se o model Acer Ferrari 3200
ehm, procesory pro NB jsou delany tak, ze si system muze za chodu menit nasobic podle zatizenosti, (napr. XP2600+ v notasu ukazuje ve Woknech na idle cca 390MHz real frekvence). Takze skutecnou vyrobni frekvenci procaku zjistis snad jen pri 100% zatizeni. Vsimni si ukazatele stavu baterie, kdyz je notas vytizenej, ukazuje neco pres hodinu, kdyz jses jen tak ve Woknech, ukaze ti klidne nekolik hodin (pocita vydrz ze spotreby).
aha dobrý zjištění díky ;D
ještě jeden lama dotaz:
u desktopovýcho PC POUŽÍVÁM pro zobrazování teploty CPU + dalších věcí v liště ve WinXP program speedfan. Ale ten mi zde nefunguje :-( Neznáte podobný program pro NB s Athlonem 64? Díkas ;D