Kdyz zvysim napeti na AGP, tak tim zvysim i napeti na GPU a na Pametech, nebo se to dela nejak jinak? diky...
Printable View
Kdyz zvysim napeti na AGP, tak tim zvysim i napeti na GPU a na Pametech, nebo se to dela nejak jinak? diky...
ano, když zvýšíš napětí na AGP portu, tak ve většině případů se zvýší napětí GPU i pamětí na grafické kartě.
OK.. diky.... snad to neprezenu... :wink:Citace:
Původně odeslal Over
no vetsinou co umi zakladky tak to je jeste fklidu klidne tam naval max co umi zakladka(pokud nemas EPOX ta myslim umi i vic nez je zdravo jinak to skus postupne zvysovat... az.....Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
Nezhoris ;D
Mam to co je v podpise.... a chci jit nad 10000 bodiku vCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
3D mark 2001se... uz mam chlazeni na pametech a 2 vetracky na GPU... takze zvysim napeti, pakt zkusim takt GPU a pameti. CPU hodim na 1.6 V a dostanu z nej doufam minimalne 2.8 GHZ.... a pak tech 10000 bude mojich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
S takovymhle procakem bys mel spis uvazovat o lepsi grafarne. S tou moji sunkou se mi to mota tesne pod 7000 marku. Takt procaku polovicni, ale vykon ne. Grafarnu uz mas dost pretocenou, myslim, ze je zbytecny ji dal trapit a hnat vykon na ostri noze, kdyz ti to uz stejne moc neprida.