Rozhoduju se mezi Maxtorem 80-160GB a Hitachi, kazdy rika neco jinyho. Technici v CC rikali radsi Maxtora, hitachi jsou prej pekne poruchovy. Tak jak?
Printable View
Rozhoduju se mezi Maxtorem 80-160GB a Hitachi, kazdy rika neco jinyho. Technici v CC rikali radsi Maxtora, hitachi jsou prej pekne poruchovy. Tak jak?
No, jestli to byl Milan Beran... :roll: :lol:
Z těchto dvou bych si vybral Hitachi, jinak Seagate.
Smířil jsem se s nižším výkonem (ST) jako daní za spolehlivost, i moje dříve nedotknutelné Westerny už mě houfně opouštějí (mimo 850ky, ta přežije snad všechny moje disky, klep klep, klep).
A ja porad dokola rikam, ze tu mame Nakupni poradnu!!!
BTW: Technici v CC jsou nejaci rozpoluplni. Kdyz sem se jich ptal cca pred 4ma mesici zdali si vedou nejake zaznamy o poruchovosti disku(poctu reklamaci od urciteho vyrobce + zavada), ci mi aspon nemohou podat priblizne informace tak mi bylo sdeleno ze si zadne zaznamy nevedou a ze ani slovne mi nemuze rict jak sou na tom ze tech disku prodaj strasne moc a ze o tom vubec nemaji prehled :roll:
Hitachi a pekne poruchovy? Pokud je rec o prodeji rad GXP180 ci 7k250 tak se muzes zeptat Radima Stepance ktery jich za posledni rok a pul prodal pres 200 (presny pocet neznam) a snad zadny se mu nevratil na reklamaci....tomu rikam poruchovost ;D
LOCK